دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


این روش پخت رو ازدخترخاله جونم یاد گرفتم:

جوجه ها رو بعد ازشستن داخل مخلوط نمک ، زعفرون ، ابلیمو ، پیاز ، سیر و فلفل دلمه ای مارینه کنید و بزارید 3 ساعت دریخچال بمونه

بعد اونها رو رو تور کباب کنید بچینید ته قابلمه کوچیک ! کوچیکش مهمه ها از من گفتن بود!
بعد روش تکه های کره ، تکه های درشت فلفل دلمه ای و گوجه بچینید

 

 

بعد درظرف رو بزارید و ظرف رو روی حرارت ملائم یه ساعتی قرار بدید تا جابیفته و پخته بشه ، یک عصاره بسیار خوشمزه ته ظرف جمع میشه به به.......

 

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed