دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


وسایل لازم

یک عدد سرنگ بزرگ !
فویل آلومینیومی

مواد لازم


یه مرغ درسته
پیاز یک عد بزرگ
سیر یک بوته
پودر موسیر: یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زعفران
کره

طرزتهیه


پیاز و سیر رو رنده میکنیم و آبش رو جدا میکنیم بانمک و فلفل و زعفرون و پودر موسیر قاطی میکنیم از صافی رد میکنیم تا یکدست بشه بعد میکشیم تو سرنگ و همه جای مرغ از این مایع تزریق میکنیم تا حسابی پدرش دربیاد!
یکم از این معجون رو کنار میذاریم و با قلم مو میمالیم به شکم و سطح خارجی مرغ ، ایضا کره را با همین روش به سطوح مختلف مرغ می مالیم. ته ظرف پیرکس کاغذ فویل می کشیم مرغ رو میذاریم توش و سه ساعت داخل فر با درجه حرارت متوسط قرار میدیم گاهگاهی در فررو باز می کنیم و با قلم مو کمی کره و از اون معجونه روش می مالیم.
میتونید شکم مرغ رو هم پرکنید ولی اگه من این کار رو می کردم مامانم عمرا نمی خورد!

درضمن همونطور که میبینید من پوست مرغ رو قبل از پخت جدا کردم چون توخونه ما اصلا دوست ندارند!

درضمن در نیم ساعت آخر پخت کمی کنجد رو مرغ پاشیدم

برای کنار مرغ سیب زمینی رو پوست کندم چهارقاچ زدم ، بعد ذرت پخته ، آلو ، ادویه و نمک باضافه یه لیوان آب تو ظرف مخصوص فر ریختم و یه ساعت آخر پخت مرغ گذاشتم تو فر تا بپزه

 

 

[ دوشنبه ٧ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٠٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed