دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

فیله کباب

فیله کباب یا همون کباب فیله ازکبابهای خوشمزه و شیک هست که میتونه زینت بخش سفره هاتون باشه.

درنگاه اول پختش به نظر سخت میاد اما این طور نیست با من همراه باشید تا طرزتهیه این کباب خوشمزه رو یاد بگیرید

 


 مواد لازم



فیله گوسفند یا گاو
کره
پیاز رنده شده
روغن زیتون
سماق
فلفل سبز
نمک
گوجه فرنگی



 


طرز تهیه



گوشت فیله گوسفند یا گوساله رو درامتدا بافت ماهیچه به نوارهائی به طول تقریبی 20 سانت درعرض یک ونیم سانت برش بزنید پیاز رو رنده کنید بریزید روی این نوارهای ماهیچه

 


با پشت چاقو بزنید تا پهن تر و نازکتر بشن..قطر این نوارها درانتها نباید بیشتر از3 تا 5 میلی متر باشه

 


گوشت رو بزارید تو یه ظرف غیرفلزی درش رو بزارید و یه ده ساعتی تو یخچال قراربدید( مثلا ازشب تا صبح )

 


بعد پیازهای روش رو جدا کنید ، و نوارها رو رول کنید و به سیخ بکشید روش نمک بپاشید وکمی کره بمالید ( چون گوشت کاملا بدون چربیه )

 


حالا این سیخها رو یا روی آتش کباب کنید یا تو فر یا ماکروویو بپزید من هردو روش رو امتحان کردم

 

 

کباب شده روی آتیش با سیخ فلزی

 



کباب شده تو فر با سیخ چوبی

 

 

نکته : برای اینکه سیخ های چوبی تو فر یا ماکرو ویو نسوزند اونها رو خیس کنید


برای دورچینش علاوه بر فلفل و گوجه فرنگی به کار جالب دیگه هم میتونید انجام بدید ، پپیاز رو خلال کنید با کمی روغن زیتون بذارید روگاز توجه کنید که نمیخواهیم پیاز رو سرخ کنیم فقط تا حدی که پیازها نرم بشن کافیه ، بعد سماق رو بریزید روش و مخلوط کرده ازروگازبردارید خیالی خوشمزه میشه



نکته: اگه فرصت کافی برای مارینه کردن ندارید میتونید ازکیوی استفاده کنید تا زمان نرم شدن گوشت رو کمتر بکنه.

این کباب رو معمولا" با پلو سرو میکنند .
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٦:٤۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed