دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کارسکی به کباب راسته بره گفته میشه ، و غذای بسیار لذیذیه


برای هرنفر یک قطعه درسته راسته بره درنظر گرفته میشه استخوان دنده را کاملاً از استخوان ستون فقرات قطع کنید و پوست ورگه و ریشه راسته را گرفته و با 50 گرم کره نرم شده خوب آغشته کنید ، بعد به سیخ کشیده وروی حرارت ملائم سرخ کنید ، یا درظرف سفالی روی حرارت سرخش کنید من ازاین روش استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه

توجه داشته باشید که راسته بره لطیفه و خیلی زود پخته میشه مواظب باشید زیاد سرخ نشه که سفت بشه خوشمزگی کارسکی به نرم بودن اونه .

درانتهای طبخ نمک و فلفل رو روش بپاشید وبا انواع دورچین ها سروش کنید

 

[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed