دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

پیتزای خوشمزه وخوش کیفیت پیتزائی هست که با حوصله و دقت تهیه بشه ، با من همراه بشید برای تهیه پیتزای مخصوص سفره خونه

 


با تشکر ویژه ازشبنم جون
سس مخصوص پیتزا

رب گوجه فرنگی 5 قاشق سر پر سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سرکه 4/1 پیمانه
آب 2/1 پیمانه
نصف پیاز رنده شده
شکر دو ق غذاخوری
آویشن: یک قاشق مربا خوری یا یک چهارم پیمانه عرق آویشن
فلفل تند در صورت تمایل
یک حبه سیر تازه رنده شده
فلفل دلمه ای خرد شده 3/1 پیمانه
نمک و ادویه مخلوط کمی

طرز تهیه سس پیتزا

کمی روغن رو داخل ظرف داغ بریزین و بعد کمی رب گوجه فرنگی رو توش تفت بدین بعد پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و عرق آویشن یا پودر آویشن و یا پودر سیر رو داخلش بریزین . ادویه مخلوط و فلفل هم میتونین اضافه کنین . شکر دو قاشق کافیه . سرکه و آب رو اضافه کنین و بذارین غلیظ بشه . در انتها میتونین از پودر آویشن یا ارگانو روش بپاشین . فلفل وسیر و پیاز رو میتونین با دستگاه ریز کنین که زیر دندون نیاد .


خمیر پیتزا

آرد حدود 400 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 قاشق سوپخوری
خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری
نمک قدری

شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه . سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .
 
 
مواد روی پیتزا
 
هرچی که دلتون خواست :

فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
کالباس سوسیس خرد شده
پیاز و قارچ خرد شده
زیتون بدون هسته و خرد شده
گوجه فرنگی ورقه شده
پنیرچدار و موتزارلا رنده شده
مایع گوشت
مرغ
زبان و.....
 
موادی که من استفاده کردم شامل :
کوکتل مرغ ، فلفل دلمه ای ، قارچ ، گوجه فرنگی ، پنیر موزارلا و پنیر چدار
 
طرز تهیه
 
کف ظرف فلزی مورد نظر رو چرب کنید یا تهش ف.یل بندازید وروی فویل رو چرب کنید و خمیر رو بذارید توش
 
 
دستتون رو با روغن زیتون چرب کنید و خمیر رو کف قالب پهن کنید طوریکه دیواره های قالب هم خمیر داشته باشه
 
 
کناره های ظرف رو پنیر پیتزا و قارج بریزید
 
 
لبه های خمیر رو تا کنید طوریکه پنیرو قارچ دیده نشه بعد سس رو بمالید رو خمیر
 
 
یه لایه پنیر بریزید رو سس بعد مواد دلخواهتون رو روش بچینید وروشون ادویه پیتزا بپاشید
 
 
فررو با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد از ده دقیقه قبل گرم کنید تا حسابی داغ بشه ، بعد پیتزا رو ۲۰ دقیقه بذارید توفر ، بعد ازفر دربیارید حسابی پنیر پیتزا بریزید و به دلخواه روش رو تزئین کنید ،درصورت تمایل کمی کنجد بپاشید و حاشیه های خمیر رو هم سس گوجه فرنگی بریزید
 
 
بعد ده دقیقه مجددا بزارید تو فر تا پنیر آب شده و کمی طلائی بشه ، توجه داشته باشید که اگه زیاد برشته بکنید پنیر میزان کش اومدنش کم میشه
 
 
نکته اول : در تهیه پیتزا بهتره ازدونوع پنیر استفاده بشه یکی به عنوان طعم دهنده ( چدار ، گودا ، پارمیزان و....) یکی برای کش اومدن ( همون پنیر پیتزا یا موزارلا )
نکته دوم: برای داشتن یه پیتزای خوب بهتره دراستفاده ازپنیر دست و دل باز باشید
نکته سوم : وقتی شما خمیر رو خودتون تهیه میکنید و ازنانهای پیتزای آماده استفاده نمیکنید پیتزا باید همونطوریکه توضیح داده شد دردو نوبت پخته بشه.
 
[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٠٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed