دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

این نوع زرشک پلو رو بیشتر ازنوع مجلسیش دوست دارم ، همون مواده منتها با یه روش دیگه

 

 


مواد لازم

 

گوشت مرغ پخته و ریش ریش شده: دو لیوان

زرشک : نصف لیوان

پیاز خلال شده : 2 تا پیاز متوسط

زعفران دم کرده : مقداری

کره: 10 گرم

برنج : 3 پیمانه

خلال بادام و پسته : مقداری

روغن مایع : مقداری

 

طرز تهیه

 

برنج رو به روشی که در لینک زیر هست دم کنید

دم کردن چلوی ساده

کره را خوب گرم میکنیم ، ازروگار برمیداریم و زرشک رو بهش اضافه میکنیم ، کمی هم زده و کنار میگذاریم ( اگه زرشک رو مستقیم حرارت بدید رنگش تیره تر میشه )

بعضی ها به این زرشک شکر هم اضافه میکنند ، این دیگه به ذائقه شما بستگی داره ، من ازغذاهای شیرین خوشم نمیاد این کارو انجام ندادم.

پیاز رو درروغن مایع سرخ میکینم تا حسابی طلائی بشه ، مرغ پخته و زعفران رو بهش افزوده مجددا تفت میدیم تا مرغ هم کمی تغییر رنگ بده ، بعد ازروگار برمیداریم زرشک و کره رو بهش اضافه میکنیم ، برنج رو تو دیس کشیده ، مایه مرغ رو روش می ریزیم و خلال بادو وپسته رو هم روش می ریزیم.

نوش جونتون خیلی خوشمزه ست

 

[ پنجشنبه ۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed