دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

دورمانج ( دورماش یا دیمش DOYMASH) یکی از غذاهای سنتی تبریز هست این غذای بسیار خوشمزه ومقوی معمولا برای صبحانه یا عصرانه خورده میشود

 


مواد لازم

نان لواش خشک و خرد شده( معمولا تو تبریز ازنان لواش اسکو که یکی ازلواشهای خوش کیفیت هست استفاده میکنند): 2 لیوان

گردوی خرد شده ( میتونید تو هاون نیمکوب کنید ) : یک فنجان

پنیر لیقوان خرد شده: 200 گرم

کره : 100 گرم

 

طرز تهیه

 

کمی اب روی نانها بپاشید تا نرم بشن ، کره رو هم بزارید تو دمای اتاق تا نرم بشه بعد نان کره ، گردو و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب ورز بدید ، دورمانج آماده ست ، میتونید قلقلی کنید و سروش کنید یا یمتونید تو ظرف بزرگی بریزید وهرکی خودش قلقلیش کرده ونوش جان کنه

میتونید به اشکال مختلف دربیارید وتو کپسولهای شیرینی بزارید وسروش کنید

نکته 1: طعم پنیر خیلی مهمه ، پنیر لیقوان بهترین گزینه ست

نکته 2: بعضی انواع سبزیجات مخصوصا شوید ومرزه رو هم به دورمانج اضافه میکنن ، من بدون سبزیجاتش رو ترجیح میدم والبته دستور اوریجینالش هم بدون سبزیجاته.

 

[ سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٢۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed