دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

دستور اوریجینال! باقالی قاتق رو همکار عزیزم شیوا جون از رشت بهم یاد داده ، خیلی خوشمزه ست حتما امتحانش کنید


 

مواد لازم

 

باقالی تازه ( پاچه باقلا ) : یک کیلو ( تمیز شده و پوست گرفته ش یک کیلو باشه )

سیر خرد شده : یک بوته بزرگ

شوید خشک : نصف پیمانه

زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه: مقداری

تخم مرغ : 2 عدد

روغن : 2 ملاغه

 

 

طرز تهیه

 

باقلا ، شوید ، ادویه جات و سیر رو با هم مخلوط کرده ، روغن را در ظرف داغ کرده و مواد مخلوط شده را داخل آن تفت میدهیم ، بعد آب جوش را روی آن ریخته ( طوریکه سه بند انگشت آب بالتر از مواد باشد ) و روی حرارت ملائم میپزیم وقتی پخت و لعاب انداخت ، تخم مرغها را اضفه کرده پخته و سرو میکنیم .

 

نکته اول: این غذا میتونه آبکی یا سفت باشه که من سفتش رو ترجیح میدم

نکته دوم : بنا به گفته شیوا جون در شمال این غذا را در ظرفهای سفالی مخصوصی به نام " گمج " درست میکنند.ولی من تو یه ظرف سفالی معمولی درستش کردم.شما میتونید تو قابلمه های معمولی هم درست کنید.

نکته سوم :باقالی قاتق به همراه ماهی شور و برنج سرو میشه اما من با نون سروش کردم.

 

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۱:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed