دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

یه غذای خوشمزه ، راحت و سرشار ازویتامین که بچه ها هم دوست دارن

 


مواد لازم

اسفناج خرد شد: نیم کیلو

پیازخرد شد: ۲ عدد

سیر رنده شده: ۲ حبه

گوجه فرنگی رنده شده : ۳ عدد

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

نان تست : ۱۰ عدد

نمک و فلفل و روغن : مقداری

 

طرزتهیه

پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.

ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید

بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید

و روی اونها مجددا" نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید ، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠۳ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed