دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

زبان گوساله : یک عدد

سبزیجات شامل گشنیز جعفری تلخون مرزه : یک دسته

کرفس: دو شاخه

سیر: 4 حبه

پیاز: 2 عدد

سیر ریز شده : 3 حبه

کره : 25 گرم

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و آبغوره : مقداری

جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری

طرزتهیه

زبان رو تمیز کرده حلق و زوائدش رو بگیرید و خوب بشوئید ، بزارید تو دیگ زودپز و تا جائی که روی زبان کاملا گرفته باشه آب پرکنید ، بزایرد بجوشه بعد کف روش رو جمع کنید و سپس پیاز رو چهارقاچ کنید و به همراه سیر و سبزیجات بریزید تو دیگ و زود پز ( توجه کنید که نمک نمی ریزیم ) در زود پز رو محکم بسته و حدود سه ساعت بزارید تا زبان کاملا بپزه ،( میتونید تو قابلمه هم بپزید دراین صورت زمان بیشتری لازم دارید ) وقتی زبان پخت باید حدود یه لیوان آب زبان ته ظرف باقیمونده باشه ، آب رو صاف کنید و سبزیجات و سیر و پیاز رو دور بریزید ،

پوست زبان رو تا داغه بکنید ( به راحتی کنده میشه ) و بعد با چاقوی تیز حلقه حلقه کنید.

کره رو آب کرده و سیر رو توش تقت بدید

بعد رب رو اضافه کرده خوب تفت بدید و سپس نمک و فلفل و آبغوره و آب زبان رو اضافه کنید یه جوش که زد حلقه های زبان رو توش بخوابونید و اجازه بدید رو حرارت ملائم جوشیده و سس رو جذب کنه

وقتی به روغن افتاد ازروحرارت بداشته جعفری روش پاشیده و سرو کنید.

تو خونه ما دورچین زبان طرفداری نداره اما شما درصورت تمایل می تونید با دورچین هائی مثل سیب زمینی و انواع سبزیجات این خوراک رو سرو کنید.

 

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed