دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 


مواد لازم

 

سینه مرغ بدون استخوان : یک کیلو و پانصد گرم

تخم مرغ : 3 عدد

سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری پر

پیاز: 2 عدد

سیر: 4 حبه یا یک قاشق مربا خوری پودر سیر

نمک ، فلفل و زعفران دم کرده: مقداری

سس گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری

مواد لازم انتخابی

قارچ ریز: 200گرم

هویج درشت خرد شده: دو عدد

جعفری درشت خرد شده : نصف لیوان

فلفل دلمه ای خرد دشه: یک عدد

طرز تهیه

 

مرغ خام رو دوبار با دنده ریز ، چرخ کنید تا حسابی نرم ویکدست بشه ، پیاز رو زنده کنید وآبش رو بگیرید و به مرغ اضافه کنید ف سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، زعفرون ، مایونز و تخم مرغ رو هم اضافه کنید خوب ورز برید تا مایع یکدست بشه ، بهتره دراستفاده از زعفران قناعت نکنید ازمواد انتخابی هر کدوم رو خواستید ، بریزید توش ، من ازقارچ و فلفل دلمه ای قرمز استفاده کردم ، نیازی نیست قارچ رو خرد کنید همونطوری بریزید توی مایه مرغ ، قالب رو چرب کنید ومدا رو بریزید توش و خوب صاف و فشرده بکیند ، حالا به سه روش میتونید این غذا رو طبخ کنید:

1-روی قالب سلفون بکشید و غذا رو به مدت 15 دقیقه در درجه بالای ماکرو ویو طبخ کنید

2- روی قالب فویل آلومینیومی بکشید و غذا رو بمدت 1 ساعت در طبقه وسط فر دردرجه 170 درجه سانتی گراد طبخ کنید

3- روی قالب رو با هرچی خواستید بپوشونید ، داخل یه قابلمه آب بریزید وقالب رو بزارید توش طوریکه آب تا نصفه قالب بیاد ، قابلمه رو بزارید رو گاز حرارت رو زیاد کنید تا آب بجوشه بعد درقابلمه رو بزارید وحرارت رو کم کنید ، حدود یک ساعت تا یکونیم ساعت طول میکشه غذا پخته بشه ، آب قابلمه رو چک کنید اگه کم شد مجددا آب بریزید

من ازروش اول استفاه کردم ، بعد ازپخت روکش قالب رو بردارید ، یه سسی رو غذا جمع میشه که اون رو جدا کنید با سس گوجه فرنگی مخلوط کرده و بریزید رو غذا و روش رو با هرچی خواستید تزئین کنید

برای بیشتر توضیحات بیشتر میتونید به لینک زیر مراجعه کنید

دایره المعارف آشپزی - 4

نکته اول : این مقدار مواد برای 15 نفر هست

نکته دوم: این غذا به صورت گرم و سرد سرو میشود درهردوحالت خوشمزه ست.

نکته سوم : موقع سرو با چاقو تیز برش بزنید نمای بسیار زیبائی خواهید داشت ، من دیگه نشد جلوی مهمونها ازبرش خورده این غذا عکس بگیرم .

 

تهیه گلهای پیازی

این گلها رو ازدوست عزیزم شاپرک جون یاد گرفتم

برای این کار باید از پیاز های سفت کمک بگیرید پوست پیاز را می کنیم ولی ریشه اون را نگه میداریم .

برای وسط کار از فلفل سبز استفاده می کنیم و اون را هم به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.

پیازها را اول چهار قسمت برش میزنیم به طوریکه برشها حدود یک سانت با ریشه فاصله داشته باشه بعد اون را هشت برش و بعد تعدادشون را بیشتر می کنیم .

دو عدد چوب کباب را در قسمت ریشه فرو می کنیم این کار باعث میشه هم پیاز که سنگین هست خودش را خوب نگه داره هم وقتی توی گلدان میذاریم ساقه ها زیاد نشون داده بشه و قشنگی بیشتری به کار بده .

 

پیاز ها و فلفل ها را حدود ۱۲ ساعت در آب سرد و جای خنک میذاریم الان فصل مناسبی هست چون میشه اونها را بیرون از خونه گذاشت.

همانطور که می بینید پیازها باز شدند و شکل گل را به خودشون گرفتند هر کدام از چوب ها را در یک ساقه پیازچه فرو می کنیم و آماده هستند برای چیدن تو گلدان که مقداری آب توی اون هست .

 

طریقه نگهداری اون این هست که در جای خنک و سرد نگه داشته بشه تا موقع استفاده .

اینجا چند تا عکس از زوایای مختلف را می بینید.

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٢:۱۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed