دادلی دوزلی
این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش یاد بگیرید. تمامی دستورات و عکسها دست پخت نویسنده بوده و کاملا امتحان شده اند ، نام این وبلاگ درزبان ترکی معنی خیلی خوشمزه را تداعی می نماید ، دادلی به معنی خوش طعم و دوزلی به معنی بانمک است 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک های باحال

 


مواد لازم


فیله یا سینه مرغ هرنفر حدودا 100 الی 150 گرم
سیب زمینی خلال نازک ( سرخ شده )
خامه 4 قاشق سوپخوری ( بسته به میزان چربی که مصرف میکنین .... طبیعیه که خامه هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه . )
سس سفید یا بشامل غلیظ نصف پیمانه
سرکه سیب چند قاشق سوپخوری بستگی به ذایقه داره ... من از سرکه بالزامیک استفاده میکنم که خیلی تیز نباشه . سرکه طعم فوق العاده خوبی به این غذا میده ...
پیاز داغ کمی
نمک و فلفل و ادویه کمی
روغن کمی

طرز تهیه


فیله مرغ رو خلالی یا مکعبی خرد کنین و تفت بدین و اگه پیاز داغ از قبل آماده شده با پیاز داغ مخلوط کنین .و با کمی نمک وادویه و فلفل بار بذارین تا بپزه ... فیله سریع میپزه .


وقتی فیله مرغ هنوز کمی آب داشت و آبش کشیده میشد کمی سرکه سیب و سپس سس سفید را داخلش ریخته و کمی هم بزنین و خاموش کنین .


خلال سیب زمینی سرخ شده و دورچین ها رو داخل ظرف مناسبی بکشین و مرغ رو توی ظرف بکشید و کمی از سس مرغ رو ته ظرف نگه دارین و با خامه مخلوط کنین و روی غذا بریزین .....

 

 

نکته1: این دستور اصلی چیکن استراگانف هست اما شما میتونید قارچ و فلفل دلمه ای هم به مواد اضافه کنید.

 

 

نکته2: برخی مرغ رو آب پز میکنن وبعد ریش ریشش میکنن بهتون توصیه میکنم ازاین روش استفاده نکنین.

نکته 3:درصورت تمایل میتونید خامه رو به سس اضافه نکنید بلکه موقع سرو با سیب زمینی مخلوط کرده و روغذا بریزید.


 

نکته 4: میزان زیادی سس بستگی به خودتون داره ولی تو روسیه این غذا معمولا تو سس غلطانه.

نکته 5: خامه نباید یجوشه چون میبره .

نکته6 : به جای سیب زمینی خلال میتونین از انواع شکل دار پاستا استفاده کنین .... مثل فتوچینی و یا ماکارونی ریز .... پاستا حلزونی و .......

 


طرز تهیه سس بشامل یا سفید برای این خوراک

 

سه قاشق سر پرآرد و نصف پیمانه شیرسرد بریزین و خوب مخلوط کنین تا گلوله نشه و نمک و 50 گرم کره هم روش بریزین و روی شعله در حال هم زدن بجوشانین تا کاملا یکدست آرد در شیر حل شود و غلظت سس مانند ماست تازه بشه .


[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٠۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت .+++لینک دوستان این وبلاگ فقط سایتها و وبلاگهای آشپزی میباشند که مطالب دست اول ارائه می دهند+++ با تشکر
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed