دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

اسنک اصطلاحا" به میان وعده های غذائی گفته میشه اما جدیدا اسنکهائی رواج پیدا کردند که به عنوان غذای شام مورد استفاده قرار میگیرند و با نون تست درست میشن ، اسنکها رومیتونید توفر یا ساندویج ساز درست کنید.

 


مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

پیاز خرد شده: یک عدد

فلفل دلمه ای خرددشده: نصف عدد

رب گوجه فرنگی : یک قتشق غذاخوری

قارچ : ۶ عدد

پنیر پیتزا یا پنیروزقه ای : مقداری

ادویه پیتزا ، کنجد ، نمک ، فلفل: مقداری

نان تست: ۱۲ عدد

روغن مایع : مقداری

 

طرزتهیه

 

گوشت پیاز فلفل دلمه ای ورب رو مثل مایه ماکارونی آماده کنید ، ته سینی فر یا ساندویج ساز رو با قلم مو چرب کنید و ۶ عدد نان تست رو داخلش قرار بدید

مایه گوشتی رو بریزید روی این نونها

قارچ ها ورقه ورقه کرده بزارید روی مایه گوشتی و بعد روشون ادویه پیتزا بپاشید

بعد پنیر روی اونها قرار بدید

درانتها نان تست دوم را روی اسنک قرار بدید و کمی فشار بدید ، روی نونها رو با قلم مو چرب کنید وروشون کنجد بپاشید

مدت ۱۰ دقیقه درفر با حرارت ملائم قرا بدید تا پنیر آب بشه ، بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنید ، گرم وسردش هردوش خوشمزه ست .

نکته: میتونید تو ساندویج ساز هم درست کنید.

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:۱۸ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed