دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

بنا به تقاضای دوستان وبا نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان سعی میکنم بخشهای آشپزی وبلاگ رو فعال تر کنم لطفا اگه دستور غذائی خاصی رو می خواهید درقسمت نظرات به من اطلاع بدید

با نزدیک شدن به ماه رمضون این جور غذاها طرفدارهای زیادی پیدا میکنه و برای افطار یه غذای سبک و راحته


 

نون سنگک رو به صورت مربع برش بزنید ، هر مخلوطی رو که دوست داشتید روش پهن کنید بعد رولش کنید روش کره اب شده بمالید وبزارید تو فر یا ماکرو فر روش سرخ بشه و بعد سرو کنید.

 

 

من از مایع مرغ استفاده کردم که به این ترتیب تهیه میشه :

 

سینه مرغ پخته و خرد شده : یک عدد

سیر خرد شده : یک بوته

پیاز خرد شده : یک عدد

فلفل دلمه ای خرد شده : ۲ عدد

رب گوچه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

ادویه پیتزا ، نمک ، فلفل سیاه : مقداری

 

پیاز رو تو کمی روغن مایع تفت بدید بعد سیرو اضافه کنید بعد از چند دقیقه مرغ ، فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و در ظرف رو بزارید تا کمی مواد جابیفتند بعد از یک ربع نمک ، فلفل سیاه و رب رو اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید و از رو گاز بردارید ، اگه روغن اضافی داشت روغنش رو جدا کنید ولی اگه با دو قاشق غذا خوری روغن مواد رو تفت داده باشید دیگه روغن اضافی نخواهد داشت.

نکته

این مایع بسیار خوشمزه و در عین حال راحته شما میتونید برای ماکارونی ، لازانیا ، پیراشکی و سایر غذا ها هم ازش استفاده کنید فقط حتما اندازه ها رو رعایت کنید تا طعم مطلوب بدست بیاد.

 

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢۱ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed