دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 

 


مواد لازم

 

سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل

کنسرو ذرت : یک پیمانه

نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد

آویشن : یک قاشق مربا خوری

نمک و فلفل : مقداری

فارچ : 250 گرم

سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه

نان باگت : 6 عدد

چیپس خلالی: یک پیمانه

کره : 30 گرم

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

 

20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .

نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید

 

بعد روی اونها چیپس بریزید

 

درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید

 

و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید .

احتمالش زیاده که اعضای خوانواده دیگه فرصت تزئین کردن به شما ندهند !!

اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢٤ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed