دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان

کوکوی دورنگ از ترکیب کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی درست میشه اما هرکسی ترکیب خاص خودش رو برا کوکو سبزی و سیب زمینی داره ، ترکیبی که براتون می نویسم یکی از خوشمزه ترین ترکیبهاست قطعا " ازامتحانش پشیمون نمیشید

 


مواد لازم برای کوکو سبزی

 

تره خرد شده : ۵۰۰ گرم

پودر بادام : نصف پیمانه

پودر گل محمدی : ۲ قاشق غذاخوری

نمک: مقداری (کوکو سبزی نمک کمی لازم داره )

تخم مرغ : ۳ عدد

خلال بادام : مقداری

 

مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی

 

سیب زمینی آب پز : ۵۰۰ گرم

زردچوبه : یک قاشق چایخوری

دارچین : یک قاشق چایخوری

تخم مرغ : ۳ عدد

نمک : مقداری( به نسبت کوکو سبزی نمک زیادتری لازم داره )

کنجد : مقداری

طرزتهیه

 

برای کوکو سبزی تره رو که شستید وکاملا خشک کردید با نمک ، پودر بادام ، گل محمدی و تخم مرغ مخلوط کنید.

برای کوکو سیب زمینی ، سیب زمینی آب پز رنده شده رو با تخم مرغ ، نمک و دارچین خوب مخلوط کنید

روغن رو داغ کرده کنجد رو بپاشید تو روغن بعد مایه سیب زمینی رو تو روغن ریخته سریع صاف کنید ، بلافاصله مایه کوکو سبزی رو ریخته بعد ازصاف کردن خلال بادام رو روش بپاشید

کوکو رو مثل برنج نیم ساعت دم کنید ، یعنی دم کنی روی ماهیتابه قرار بدید تا بخار اضافی کوکو روبگیره ، بعد دم کنی رو برداشته ، هر دو طرف کوکو رو بدون اینکه در ماهی تابه رو بزارید سرخ کنید.

نکته : اندازه ماهیتابه به خودتون بستگی داره که بخواهید کوکو چقدر نازک باشه.

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed