دادلی دوزلی
رویکردی متفاوت به پخت و پز، لذت آشپزی آمیخته با علم و هنر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
کوکو سیب زمینی

خیلی ازشما دوستان عزیز طرزتهیه کوکوی سیب زمینی رو بلد هستید اما بد نیست با این ترکیبات هم امتحان کنید پشیمون نمیشید چون خیلی خوشمزه ست .

 
 

 

مواد لازم

سیب زمینی آب پز یا بخار پز: ۳ عدد بزرگ

سیر رنده شده : ۲ حبه یا یک قاشق مربا خوری پودر سیر

مرزه خشک : ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ : ۳ عدد

کنجد: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه : مقداری

طرزتهیه

سیب زمینی ها رو یا چرخ کنید یا رنده ، بعد با همه مواد به جز کنجو خوب مخلوط کنید ، روغن رو تو ماهیتابه داغ کنید ؛ این مایع رو توش بریزید و با ته قاشق صاف کنید ، کنجد رو بپاشید روش

 

و درماهیتابه رو بزارید و حرارت رو کم کنید تا کوکو خودش رو بگیره بعد در ظرف رو بردارید واجازه بدید سرخ بشه ، یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه ش هم سرخ بشه. بعد تزئین کرده وسرو کنید ، برای من دیگه دم دمای افطار بود فرصت و حال تزئین نبود

نکته اول: میتونید این کوکو رو مثل کتلت دونه دونه درست کنید. دراین صورت به دستاتون روغن مایع بمالید تا مایع کوکو به دستتون نچسبه.

نکته دوم: همچنین میتونید مایع کوکو رو خیلی شل کنید یعنی تخم مرغش رو بیشتر کنید و با قاشق بریزید تو ماهیتابه و دونه ای تهیه کنید.

نکته سوم: کوکو سیب زمینی سنتی فاقد مرزه و سیر هست.

[ چهارشنبه ٩ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٤:٥٦ ‎ب.ظ ] [ سرآشپز تبریزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

استفاده ازمطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع و لینک دقیق مجاز است و هرگونه کپی برداری از مطالب و عکسهای این وبلاگ بدون ذکر منبع دقیق تحت هرعنوانی در مجلات ، کتابها و سایر سایتها اگر پیگرد قانونی نداشته باشد قطعا" پی گرد پل صراطی خواهد داشت.
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed