کلوچه به Quince Cookie

مواد لازم

 

به درشت و رسیده : یک عدد

آرد : یک و نیم پیمانه

کره: 100 گرم

پودر هل: یک قاشق چایخوری

شکر : یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد متوسط

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : مقداری

کنجد: مقداری

 

طرز تهیه

 

به رو شسته و بپزید ( یا آب پز کنید   یا بخارپز) ، سپس پوستش رو گرفته با رنده درشت رنده کنید .

باقی مواد باید به دمای محیط برسند و خنک نباشند، کره که دردمای محیط نرم شد با همزن بزنید تا سبک بشه.

 

بعد شکر رو افزوده و هم بزنید.

 

سپس تخم مرغ و هل رو اضافه کرده و مجددا" هم بزنید .

 

همزمان رو کنارگذاشته ، به و زعفرون رو افزوده ، میزان به تقریبا" یک و نیم پیمانه ست

 

با قاشق کاملا مخلوط کنید.

 

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده ، دوسه بار الک کنید بعد به مایه افزوده و با قاشق مخلوط کنید تا مایع یکدستی بوجود بیاد.

 

حالا دوتا کار میتونید انجام بدید :

اول: ته سینی فر کاغذ روغنی انداخته ، روش رو چرب کنید ، مایع رو درقیف بدون ماسوره ریخته و به فاصله  گردیهائی از مایه  روی سینی فر قرار بدید ، روشون کنجد بپاشید. فر رو ازقبل گرم کنید و کلوچه ها رو به مدت 20 دقیقه درطبقه وسط درحرارت 170 درجه سانتی گراد بپزید.

  اجازه بدید کامل خنک بشه  بعد درظرف سرو بچینید چون بافت نرمی دارند و اگه سرد نشن موقع برداشتن ازسینی وا میرن.

دوم: ساندویج ساز رو گرم کنید ، خونه هاش  رو چرب کنید ،‌ ازمایه داخل خانه های آن ریخته ، روشون کنجد بپاشید بعد درش رو بسته و بعد از5 دقیقه بازکنید ، کللوچه های شما آماده  هستندلبخند اگه خواستید بیشتر برشته بشه یکی دو دقیقه بیشتر درساندویج ساز قراربدید.

نکته : شما میتونید ازبه خام هم استفاده کنید ، بدین ترتیب که پوست به رو گرفته و  با رنده ریز رنده کنید ،‌ فقط توجه کنید که آب اضافی به رو حتما بگیرید و دراین حالت آرد رو هم یک چهارم پیمانه کمتر  استفاده کنید.

نوش جان

/ 43 نظر / 98 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سهند امینی

ببخشید یه سؤال دیگه: پیمانه همون معادل cup میشه؟ و دقیقاً چقدره؟ مرسی

صنم

سلام این اولین کامنته که میذارم [خجالت] اما چندباری اومدم اینجا این کلوچه رو دیشب پختم اما به نظرم اون قسمت قیفش فقط وقت تلف کردن بود و کثیف شدن قیف بخصوص که دفعه اولم بود از قیف استفاده میکردم[ابرو] شایدم خمیر من مشکل داشته[سوال] خمیرم چسبناک بود با به نیم پز(بخارپز) بعد از چند دقیقه توی فر وا رفت وشکلش حفظ نشد باید میشد؟ در نهایت خوشمزه بود البته[مغرور] شما تصویری از مدلی که توی فر پخته شده باشه ندارین؟

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

زهرا

سلام من امروز 10/10/91 وارد این وب شدم بسیار خوب بود ممنون از اطلاعات خوبتون

زهرا

سلام من امروز 10/10/91 وارد این وب شدم بسیار خوب بود ممنون از اطلاعات خوبتون

مهستی

سلام ..من خیلی دوس دارم کولوچه پختن یاد بگیرم ولی خوب یه چندتا سوال دارم میشه تو بیاین یاهو وجوابمو بدین ممنون میش اگه زمانشو تایین کنید تامنم بیام ممنون

مهستی

سلام من خیلی سوال دارم میشه بیاین تو یاهو باهم صحبت کنید البته اگه مغدور هست ممنون میشم جوابمو بدین فرقی نمیکنه اینجا یابه ایمیلم بازم ممنون ..

فاطمه قاسمی

سلام از اینکه تجربیاتت رو در اختیار بقیه میزاری ممنونم این دفعه چهارم که از این کلوچه خوشمزه درست میکنم دست [گل]درد نکنه.[لبخند]

فاطمه قاسمی

سلام از اینکه تجربیاتت رو در اختیار بقیه میزاری ممنونم این دفعه چهارم که از این کلوچه خوشمزه درست میکنم دست [گل]درد نکنه.[لبخند]

قشنگه واقعا قشنگه