اندازه گیری مواد اولیه درآشپزی

برای اندازه زدن مواد اولیه موارد زیر رو رعایت کنید:

 

1-برای اندازه زدن مواد مایع ، پیمانه یا قاشق رو صاف نگه دارید و ازکج گرفتن اونها خودداری کنید.

2-هرگز پیمانه ها رو داخل مواد نکنید بلکه با وسیله دیگه ای پیمانه رو ازماده نظر پرکنید

3-برای پرکردن مواد پودری مثل آرد ، شکر و امثالهم حتما بعد ازپرکردن با کاردک سر پیمانه یا قاشق رو صاف کنید بدین ترتیب شما اندازه دقیق خواهید داشت.

4-برای پرکردن مواد فشره مثل روغن جامد ، پنیر رنده شده ، سبزیجات رنده شده و امثالهم با دست فشار بدید تا هوای بین مواد حذف شده واندازه دقیق مورد استفاده قرار بگیره.

/ 0 نظر / 38 بازدید