سوپ خامه

مواد لازم

شیر: 5 لیوان
خامه : یک پیمانه
جو پرک : یک پیمانه
هویج خرد شده یا رنده شده: یک عدد
نمک و فلفل : مقداری
کره :50 گرم
آرد: یک قاشق سوپ خوری
آب مرغ : دو لیوان
جعفری: دوقاشق سوپ خوری

طرز تهیه

جو پرک رو بشوئید بعد بریزید تو آب مرغ بزارید رو گاز تا بجوشه بعد از جوشیدن هویج رو بهش اضافه کنید ، حرارت رو ملائم کنید تا به آرامی جوشیده و هویج ها پخته بشن ، چک کنید وقتی هویج ها پخت ، سه لیوان شیر رو بهش اضافه کنید ، چند تا نکته وجودداره:
اولا شیر باید تازه باشه تا دلمه نبنده
دوم دمای شیر زیاد کم نباشه کمی زودتر ازیخچال دربیارید تا به دمای محیط برسه
بعد ازاضافه کردن شیر مطلقا مواد ترش مثل آبلیمو به سوپ اضافه نکنید چون دلمه میبنده

بعد از اضافه کردن شیر یه قاشق چوبی داخل ظرف بزارید تا بعد از جوشیدن سوپ سر نره ،
تو این فاصله یک و نیم لیوان شیررو با آرد مخلوط کنید وبزارید رو حرارت ومدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد کره رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید مواد که یکدست شد تقریبا مثل غلظت فرنی بریزید تو سوپ و هم بزنید( این دستور تقریبا نوعی سس سفید هست ) و اجازه بدید 10دقیقه بجوشه تا جابیفته فلفل ونمکش رو هم در این مرحله اضافه کنید، خامه رو با نصف لیوان شیر رقیق کنید ، سوپ رو ازرو حرارت بردارید و تو ظرف مناسب برای سرو بریزید بعد خامه رقیق شده روبا قاشق بریزید توش ( نیازی نیست هم بزنید تا قاطی بشه ) و روش جعفری بپاشید.
البته میتونید خامه رو زعفرانی کنید وزرشک رو برای تزئین بکار ببرید ولی من این دو تا رو طعمش رو با این سوپ دوست ندارم.

این سوپ معمولا با آبلیمو وفلفل سیاه سرو میشه این دوتا رو هم جداگانه بیارید سر سفره تا هرکسی نسبت به سلیقه ش ازاونها استفاده کنه.

/ 6 نظر / 529 بازدید
مهرو

تمام نکات رو رعایت کردم ولی شیر سوپ دون دون شد انگار بریده بود

مهرو

تمام نکات رو رعایت کردم ولی شیر سوپ دون دون شد انگار بریده بود

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

لیلا

عالی بود عالی

وحیده

دستتون دردنکنه من طبق دستورشما این سوپ رو پختم عالی بود متشکرم

صدیقه

خامه همون خامه صبحانس دیگه؟