راحت الحلقوم

مواد لازم
آب : 3 پیمانه
شاسته : 1پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
آب آلبالو: دو سه قاشق
آرد: کمی

طز تهیه
نشاسته را در آب سرد حل کنید و بعد از 15 دقیقه از صافی ردش کنید گلاب رو بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم قرار داده و شکر را به آن اضافه کنید . هم بزنید تا مایع غلیظ بشه، بعد تو سینی پهن کنید ، وقتی سرد شد برش بزنید و تو آرد بغلطونید.
میتونید مایع رو قبل از گذاشتن رو حرارت دو قسمت کنید به یه قسمت آب آلبالو اضافه کنید تا شیرینی های صورتی و ترش مزه ای داشته باشید
میتونید تو پودر نارگیل یا شکر دانه درشت هم بغلطونید و درانواع طعمها و رنگها تهیه ش کنید

 
 
اینها هم چند تا عکس از راحت الحلقوم واسه اینکه ایده بگیرین
 
 
 
 
 
 
/ 20 نظر / 186 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نعیمه

سلام قصد جسارت ندارم اما فک کنم یه چیزایی از قلم افتاده مثه پودر زلاتین

بهناز

چطور لایه لایه درست کنیم؟وقتی یه لایه بست لایه بعدی رو بریزیم یا روی همون لایه ای که هنوز نبسته؟

[رویا]خیلی خوب بود ممنون

nasim

مرسی از توضیحات کامل و خوبتون.[گل]

nasim

مرسی از توضیحات کامل و خوبتون.[گل]

nasim

مرسی از توضیحات کامل و خوبتون.[گل]

ندا جهانی

سلام ممنونم بابت سایت پر طرفدارتون ببخشید بعدش باید راحتی تو یخخال گذاشتچند دقیقه

زهرا

سلام خسته نباشید درست کردم اما کش دار نبود چکار کنم میخوام برای عید درست کنم

گوهر تارم

خیلی ممنونم من خیلی چیزها ابن جا یاد گرفتم