مارمالاد پرتقال Orange Marmalade

مواد لازم


آب پرتقال : 2 پیمانه ( حدودا" 6 تا 8 عدد پرتقال )

رنده پوست نارنجی پرتقال: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک پیمانه

پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری سرخالی

 

طرز تهیه


رنده پوست پرتقال رو در آب سرد خیس کنید بعد از دو سه ساعت آبش رو عوض کنید ،‌چند بار در آب ریخته ، بجوشونید و آبش رو عوض کنید تا تلخیش گرفته بشه ( تقریبا" 3 بار کافیه ) بعد بزارید خنک بشه.

 آب پرتقال ها رو بگیرید ولی صاف نکنید یعنی بزارید تکه های معلق پرتقال توشون بمونه ، شکر رو با هاش مخلوط کرده ، پوست پرتقال رو هم بهش اضافه کرده و اجازه بدید روی حرارت ملائم جوشیده و کفش ازبین بره ،

 کمی که غلیظ شد پودر ژلاتین رو روش پاشیده و ازرو حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا ژلاتین با حرارت مایع ، آب بشه ، بعد بریزید تو ظرف شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید.

 

با این مقدار مواد ، حدود یک شیشه کوچک همونطوریکه تو تصویر می بینید مارمالاد به دست میاد.

 نکته : میزان شکر کمی متغیر و تا حدودی بسته به ذائقه شماست ،‌ اگر پرتقالها خیلی شیرین یا خیلی ترش بودند میزان شکر رو یکی دو قاشق غذاخوری کم یا زیاد کنید.

/ 37 نظر / 108 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اميرمسعود

سلام،خسته نباشيد اگرممكنه پيمانه ها رو براساس وزن لطف كنيد چون بنده براي تناژ بالا اگرخدا بخاد قصد توليد دارم و حدودي برامحاسبات مشكله

maede

ووووووواااااااااااااااااااایییی مرسی از این دستورای عالیت حرف نداریییییییییییییی[قلب]

pure

خیلی قشنگه

مری

سلام خانم هنرمند چه کردی! دست گلت درد نکنه مرسی.خوشحال میشم با هم لینک کنیم[گل]

روفیا

ممنون بخاطر آموزشت

نسیم

واقعا سایت محشری دارین ممنونم

سونیا

ali bood dasteton dard nakone.[گل]

سلام من 2 ماه است که ازدواج کردم داشتم دستور اسنک سرچ مىکردم که .با وبلاگ شما اشنا شدم و با دستور پخت شما اسنکم رو درست کردم واقعا عالى بودم متشکرم

نفس

سلام من 2 ماه است که ازدواج کردم داشتم دستور اسنک سرچ مىکردم که .با وبلاگ شما اشنا شدم و با دستور پخت شما اسنکم رو درست کردم واقعا عالى بودم متشکرم

ليلا

با سلام وخسته نباشيد سا يت خيلي خوبي داريدبا تشكر من تازه با سايت شما اشنا شدم