شارلوت سلطنتی

تاریخچه شارلوت

دو احتمال برای پیدایش اسم این دسر وجود داره:

۱- واژه Charlotte از کلمه قدیمی انگلیسی Charlyt گرفته شده که به معنی خوراک کاستارد هست ، شرلیت گوشت غذای معروفیه که در قرن پانزدهم خیلی رایج بوده

2- احتمال دوم هم اینه که این دسر نام خودش رو ازملکه شارلوت همسر جرج سوم پادشاه انگلستان گرفته باشه ، شاید سرآشپز مخصوصش دسری درست کرده که خیلی دوستش داشته واسمش رو گذاشتن دسر شارلوت! مثل پیتزا ویکتوریا

شارلوت انواع مختلفی داره یکی از اونها رو که من امروز براتون مینویسم شارلوت سلطنتی یا شارلوت رویال هست ، وجه مشخصه اصلی این شارلوت پوشش رولتی هست که به صورت گنبد اطراف کرم رو میگیره .

شارلوت سلطنتی رو میتونید با انواع رولت ها و انواع کرمها درست کنید ، من چون میخواستم برای مهمونی درست کنم موادم رو چند برابر کردم .

دوتا رولت خیلی بزرگ ! درست کردم یکی با کیک شکلاتی و خامه سفید ، یکی هم با کیک سفید و خامه شکلاتی

برای درست کردن رولت میتونید به لینکهای زیر مراجعه کنید

رولت خامه ای

کیک بستنی

طرز تهیه

ته یه کاسه ، سلفون بکشید ورولتها رو به طور منظم کف ودیواره کاسه بچینید ، من برای دوتا شارلوتی که میخواستم درست کنم ازدورنگ رولتی که پخته بودم به طور متناوب استفاده کردم

بعد کرم مورد نظر رو بریزید روی این رولتها ، من یکی ازرولتها رو با کرم آناناس و آناناس خرد شده پر کردم ، یکی دیگه رو هم با کرم شکلات.

 

کرم آناناس

شما کرم آناناس رو به دوصورت میتونید تهیه کنید :

کرم آناناس بدون تخم مرغ:

پودر ژلاتین : 20 گرم

شکر : 1 پیمانه

شیر : دو ونیم پیمانه

آب کمپوت آناناس : یک پیمانه

خامه فرم گرفته : 1 پیمانه

آبلیمو : 1 قاشق مرباخوری ( میتونید از اسانس لیمو هم استفاده کنید )

شکر را با آب کمپوت آناناس مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود ،پودر ژلاتین را با مقداری آب آناناس روی بخار آب قرار داده تا ژلاتین حل شود ،از روی حرارت برداشته آبلیمو را اضافه کنید ،شیر را کم کم افزوده اجازه دهید تا سرد شود،سپس در مرحله آخر خامه را اضافه کرده خوب هم بزنید.

من ازاین کرم استفاده کردم بعد توش دو پیمانه آناناس خرد شده اضافه کردم و ریختم داخل شارلوت.

کرم آناناس کره ای:

این کرم خیلی خوشمزه ست اما به خاطر داشتن تخم مرغ من ترجیح دادم استفاده نکنم چون دسرم خیلی سنگین میشد.

کره : نصف پیمانه یا 100 گرم

پودر قند : یک پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

پودر ژلاتین: یک ونیم قاشق سوپخوری

آب لیموترش یک قاشق سوپخوری

آب: یک چهارم پیمانه

آب کمپوت آناناس : نصف پیمانه

خامه فرم گرفته یک پیمانه

اسانس آناناس دوقطره

کره و پودر قند را با هم بزنید تا کرم رنگ شود بعد زرده های تخم مرغ را به همراه اسانس به این مخلوط افزوده وهم بزنید ، ،سفیده ها را میزنیم تا فرم یگیرد .

پودر ژلاتین را در 4/1 آب سرد خیس کرده بعد به روش بن ماری آنرا ذوب کنید آب آناناس را در روی حرارت گرم کنید و سپس ژلا تین ذوب شده و آبلیمو را هم اضافه کرده بگذارید نیمه گرم شود ،.سفیده ها را که زدید به خامه فرم گرفته اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مخلوط آب آناناس را که هنوز نیمه گرم است به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده با همزن بزنید تا یکدست شود بعد آنرا به مخلوط خامه و سفیده اضافه کنید.


یکی دیگه ازشارلوتها رو هم با کرم شکلات پر کردم:

کرم شکلات

شیر : یک پیمانه

کاکائو.:100 گرم

شکر:7 قاشق سوپخوری

کره: 50 گرم

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری

آب : یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

ژلاتین وآب رو به روش فوق آماده کنید ، شیر شکر و کاکائو رو مخلوط کرده بزارید رو حرارت تا بجوشه بعد کره رو اضافه کرده وهم بزنید وقتی کره کاملا ذوب شد ازرو حرارت برداشته اجازه بدید نیم گرم بشه بعد ژلاتین رو بهش اضافه کنید .

وقتی کرم رو روی رولتها ریختید، یک لایه دیگه رولت روی کرم بچینید

و روش سلفون بکشید یه بشقاب هم روی اون قرار بدید تا سنگینی کرده دسر منسجم بشه

سپس ظرف رو حداقل 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد تو ظرف برگردونده ، سلفون رو ازش جدا کنید و هرطور که مایل بودید تزئین کنید.

/ 15 نظر / 598 بازدید
نمایش نظرات قبلی

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

masi

سلام خسته نباشین....مرسی ا آموزش شارلوت...خیلی مجلسی و سلطنتی بود...خواهرام خیلی دنبالش بودن مغسیییییی.....

masi

سلام خسته نباشین....مرسی ا آموزش شارلوت...خیلی مجلسی و سلطنتی بود...خواهرام خیلی دنبالش بودن مغسیییییی.....

pure

سلام درسته من آشپزی بلدنیستم اما همیشه میام به وبلاگتون! خیلی وبلاگ قشنگی دارید!

اشپز باشی

سلام.کی شکلاتو به نون رولت اضافه میکنید و چه مقدار؟و به خامه فرم گرفته پودر شکلات اضافه کنم یا شکلات تخته ای و چه مقدار؟سوال آخرم اینکه برای اب کردن شکلات تخته ای روی بخار اب چه موادی اضافه کنم تا داخل رولت بریزم؟ببخشید خیلی سوال کردم یه مهمونی مهم دارم.بازم ممنون

عسل

عالی بود[تایید]

سارا

خوب بود

سارا

خوب بود

عشق آشپزی

آفرین،عالی بود،خوشبحال شما که اینقدر هنرمندین!

معصومه

سلام سایتتون عالیه میشه لطفا تو گروه آشپزی تون در وایبر منو اد کنید ۰۹۳۵ متشکرم اگر این لطف رو در حقم بکنید