ژله عشق Love Jelly

مواد لازم

 

دو بسته ژله قرمز رنگ ( من ژله توت فرنگی استفاده کردم )

یه بسته ژله سبز ( من ژله لیمو استفاده کردم )

یک چهارم پیمانه شیر

 

مواد لازم برای ژله شیرعسلی

 

شیر: ۳ لیوان

عسل : نصف لیوان

پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری

طرزتهیه

برای شروع شما نیاز به قالب قلب و یه قالب کیک مکعبی دارید طوریکه قالب قلب اندازش طوری باشه که بتونه دروسط حجم قالب مکعبی قرار بگیره ، من دو تا قالب قلب دارم همونطوریکه میبینید قالب فلزی بزرگه ومناسب نیست و به همین دلیل من از قالب قلب کارتونی استفاده کردم

برای شروع شیر رو بحوشونید بعد از رو گاز بردارید و ژلاتین رو روش باشید و هم بزنید تا گرمای شیر ژلاتین رو حل کنه ، ازاونجائی که شیر کمی بدقلقه و ممکنه زود ببره حتی اگه هم دمائی رو هم رعایت کنید!  بنابراین توصیه من به شما اینه که اگه شیربرید عیبی نداره با دور همزن بزنید دوباره به حالت محلول یکدستی درمیاد ، وقتی شیرولرم شد عسل رو که به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید برای این عسل رو دیر اضافه میکنیم چون گرما باعث تجزیه آنزیمهای عسل شده و عسل فرقی با شیره شکر نخواهد داشت ! این مساله رو همیشه مد نظر قرار بدید و عسل رو حرارت ندید

دو بسته ژله قرمز رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کرده و قتی کامل حل شد ، یه لیوان آب سرد بهش اضافه کرده در قالب مسطحی ریخته ، دریخچال گذاشته واجازه بدید کاملا بسته بشه ، بعد با قالب قلب قالب بزنید

ازمایه شیر عسلی حدود دو سانتی متر ته قالب بریزید و بزارید دریخچال تا نیم بند بشه ریال بعد با ته قالب قلب به شکل زیر به صورت سطحی ژله شیرعسلی رو خراش بدید تا جایگاهی برای قلبها باشه.

قلبهای ژله ای رو به شکل زیرو به صورت منظم و بدون فاصله درقالب بچینید

بعد مابقی مایه شیر رو با احتیاط درکناره های قلبها بریزید ، ( دراین مدت مابقی ژله شیر درهوای معمولی بوده و فقط خنک شده نه اینکه بسته بشه ) با اندازه موادی که من داشتم به شکل زیر قالب پر شد ، قالب رو دریخچال قرار بدید تا تقریبا بسته بشه کمی نیم بند باشه کافیه.

بعد ژله سبز رو دریک لیوان آب جوش حل کرده و شیر رو بهش اصافه کنید ( برای اینکه ژله مات بشه ) و وقتی که ژله شیر تقریبا بسته بود این مایع سبز رو درقالب ریخته و بزارید یخچال تا ژله کامل بسته بشه

به یکی ازروشهائی که براتون نوشتم ژله رو برگردونید البته قالب من سیلیکونی بود وراحت مثل پوست کنده شد ونیازی به روشهای گفته شده نداشت

ظاهر دسر میشه مثل شکل زیر:

اینها هم ژله های رنده شده هستند

و زیبائی این ژله دراینه که وقتی برش زده میشه ازداخلش قلب ، قلنبه میزنه بیرون

نکته ۱: شما میتونید دورتا دور قلبها فقط ازیک رنگ ژله استفاده کنید و ژله شیرعسلی رو زیاد درست کنید تا کل قالب رو پرکنه هدف من استفاده ازرنگ سبز دوتا مساله بود اول اینکه می خواستم تلفیقی از رنگهای پرچم ایران باشه تا روز عشق ایرانی رو تداعی کنه ودوم اینکه ترکیب رنگ سبز و قرمز نشانی ازطبیعت و طراوت هست.

نکته ۲: این ژله سفت تر ازژله های دیگه ست و به راحتی برش میخوره

طریقه استفاده ازکرم شیرعسلی رو برای تهیه شیرینی تر و تزئین کیکها درآینده آموزش خواهم داد

/ 90 نظر / 198 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

ببخشید یه سوال داشتم میشه به جای ژله سبز از کرم کارامل استفاده کرد؟

parya

واقعا عالیه .

mahsa

عالی بود مامانم پخت خیلی خوشمزه بود ممنون که این دستور را گذاشتی

asma

سلام وحیده جون من که خیلی از این دسر خوشم اومد ولی عکسشو ندیدم واسه همین طرز قالب زدنشو هم نفهمیدم اگه امکان داره عکسشو بذار و راهنماییم کن.فدات[قلب]

بچه تهرون

سلام دوست عزیز با افتخار لینک شدید..لطفا برای من طرز استفاده از قالب سیلیکونی را بفرستیداگر زحمتی نیست ..فروماژ را میتوان با میوه های دیگه درست کرد؟[سوال]

بچه تهرون

سلام دوست عزیز با افتخار لینک شدید..لطفا برای من طرز استفاده از قالب سیلیکونی را بفرستیداگر زحمتی نیست ..فروماژ را میتوان با میوه های دیگه درست کرد؟[سوال]

كفايت- شيرينكده بانو

سلام خانم . وبلاگتون رو 2ساعتي هست چرخيدم. واقعا قابل ستايشيد. خيلي عالي هم توضبح دادين هم واقعا چيزاي ناب و آموزنده اي هست. من با اجازه شما رو لينك كردم. اگه دوست داشتين منو لينك كنين و در هر صورت ممنون ميشم از تصميمتون منو خبردار كنبن.

عکسا عالیه

عکسا عالیه

عکسا عالیه [لبخند]