ژله خاکشیر

به ازاء هر یک لیوان شربت ، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده میشه ، شربت رو شیرینتر درست کنید و ژلاتین رو تو یه لیوان آب خالص گرم به روش بن ماری حل کنید بعد به شربت اضافه کنید ، طعمش رو تست کنید سپس بریزید تو قالب دسر و به روشی که تو پست زیر نوشتم ژله رو ازقالب جدا کنید.

طرق برگرداندن ژله و دسر از قالب

نکته۱: من تو این دسر از زعفرون و بیدمشک استفاده کردم تا موقع ته نشین شدن خاک شیر قسمت رویی به رنگ آب نباشه

نکته ۲:میتونید از اب میوه های رنگی مثلا آب آلبالو هم برای تغییر رنگ این ژله استفاده کنید.

نوش جان

/ 8 نظر / 198 بازدید
بهارلو

خیلی جالب بود[قلب]

خیلیییییییییی خوشگل ومتفاوت بود مرسیییییییییی[چشمک]

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

سحر

عااااااااااااااااااااااااااااالی

زینب

سایتتون عالیه من همیشه دنبال این جور سایتی بودم ازتون ممنونم

pure

من از دیدن هنر و مهارت شما در آشپزی واقعا به وجد میام! آفرین به شما

نرگس

سلام دوست عزيز من اولين بار بود كه به سايت شما سر زدم خيلي خيلي عاليه وسيو كردم هر چند روز يكبار سر بزم

ماهرخ

جالب بود ولی ناراحت نمیشی اگه بگم یه خورده چندشِ ه؟[خجالت]