کیک یزدی

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه سر خالی‌
روغن مایع ۱ پیمانه سر خالی‌
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
هل ۲/۱ قاشق چای خوری
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر و جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری از هر کدام
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

فر رو با درجهٔ ۳۵۰ F روشن کنید گلاب رو گرم کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید، برای اینکه خمیر مایه زود تر به عمل بیاد به اندازه نوک قاشق بهش شکر اضافه کنید. ۵-۱۰ دقیقه استراحت بهش بدین. تخم مرغ، شکر و هل رو با همزن به مدت ۳ دقیقه بزنید تا تخم مرغ و شکر کاملا با هم مخلوط بشند.روغن و شیر رو در مرحله بعد به صورت جدا گانه اضافه کرده و خوب هم بزنید.حالا نوبت گلاب هستش که باید اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم ۳ بار الک کرده و در ۲ مرحله به مواد فوق اضافه کنید، زیاد هم نزنید، در حد مخلوط شدن کافی‌ هستش. مواد رو داخل قالب بریزید، برای اینکه وسط کیک بالا بیاد، یه کارد کره خوری رو داخل روغن مایه بزنید، روی کیک + عمیق رسم کنید. اگه می‌خواهید به صورت قالبی‌ بزرگ در بیارید به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت داخل فر بذارید و اگه می‌خواهید به صورت فنجونی سرو کنید ۲۰ دقیقه زمان براش کافی‌ هستش.

نکته: میتونید به جای شیرازماست هم استفاده کنید

 

/ 14 نظر / 105 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان ستایش

[گل]سلام سر اشپز جان ... از وبلاگ بسیار پر محتوا و کاملتون متشکرم ... تازه با اینجا اشنا شدم و خیلی استفاده میکنم ... رولت گوشتتون رو درست کردم و عالی شد ... امشب هم کیک یزدی رو درست کردم و محشر شد ... چون ما ایران نیستیم خیلی برامون جذاب و دلپذیر بود ... واقعا ازتون متشکرم ... دوستان عزیزی که کیکتون خوب نشده " من مو به مو دستورات سر اشپز رو رعایت کردم و کیکم عالی شد هم طعمش هم ظاهرش . اندازه مواد رو دقیق همون مقداری بریزین که گفته شده و فکر میکنم همزدن عالی به یکدست شدن . پف کردن و پوک شدنش خیلی کمک میکنه ... باز هم متشکرم عزیزم ... حتما عکسش رو براتون میزارم. [قلب][گل]

مامان ستایش

[گل]سلام سر اشپز جان ... از وبلاگ بسیار پر محتوا و کاملتون متشکرم ... تازه با اینجا اشنا شدم و خیلی استفاده میکنم ... رولت گوشتتون رو درست کردم و عالی شد ... امشب هم کیک یزدی رو درست کردم و محشر شد ... چون ما ایران نیستیم خیلی برامون جذاب و دلپذیر بود ... واقعا ازتون متشکرم ... دوستان عزیزی که کیکتون خوب نشده " من مو به مو دستورات سر اشپز رو رعایت کردم و کیکم عالی شد هم طعمش هم ظاهرش . اندازه مواد رو دقیق همون مقداری بریزین که گفته شده و فکر میکنم همزدن عالی به یکدست شدن . پف کردن و پوک شدنش خیلی کمک میکنه ... باز هم متشکرم عزیزم ... حتما عکسش رو براتون میزارم. [قلب][گل]

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

حمیده

سلام متشکرم از آموزش خوبتان یک سوال تخصصی اینکه اگه مواد نسبت به قتلبهتمون بیشتر باشه و برای سری بعد یعنی 20دقیقه بیرون بمونه پفش می خوابه؟

مسی

سلام دادلی جووونم خیلی وب خوبی داری واقهن عاشقت شدم [تایید] از این به بحد هر روز بهت سر میزنم با کمال افتخار لینکت کردم [گل]

نفس

سلام عزیزم خوبی شما؟ببخشیدوحیده جون میخواست بپرسم اگرمن بخوام این کیک روداخل آون تستردرست کنم باید باچه درجه حرارت به مدت چند دقیقه وروی کدوم طبقه وچه المنتهایی قراربدم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنی.اخه من یه مشکلی بااین موضوع دارم اونم اینه که شیرینیهام نمیدونم چراخشک میشن؟؟اگه میشه راهنماییم کنی ممنون میشم.

نفس

سلام عزیزم خوبی شما؟ببخشیدوحیده جون میخواست بپرسم اگرمن بخوام این کیک روداخل آون تستردرست کنم باید باچه درجه حرارت به مدت چند دقیقه وروی کدوم طبقه وچه المنتهایی قراربدم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنی.اخه من یه مشکلی بااین موضوع دارم اونم اینه که شیرینیهام نمیدونم چراخشک میشن؟؟اگه میشه راهنماییم کنی ممنون میشم.

نسرین

من توصیه میکنم هیچ وقت موقعی که این همه ناراحتی و خشمگین اصلا رانندگی نکنی. جدا خطرناک تر از اون عصبانیته هستش. با تشکر از سایت خوبت

نسرین

من توصیه میکنم هیچ وقت موقعی که این همه ناراحتی و خشمگین اصلا رانندگی نکنی. جدا خطرناک تر از اون عصبانیته هستش. با تشکر از سایت خوبت