کیک هویج

مواد لازم ثابت

 

تخم مرغ :۴ عدد

آرد :۳۰۰ گرم ( یا دو پیمانه و یک سوم پیمانه )

شکر :۳۰۰ گرم یا یک ونیم پیمانه

هویج رنده شده :دو لیوان

روغن مایع :یک سوم لیوان

شیر یا آب : یک سوم لیوان

بیکینگ پودر :دو قاشق مربا خوری پر

وانیل :نصف قاشق چای خوری

 

مواد لازم متغیر

 

دارچین: یک ونیم قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه رنده شده: یک قاشق غذاخوری

پودرهل : یک قاشق مربا خوری

خلال بادام : نصف پیمانه

شکلات چیپسی: نصف پیمانه

( کل مواد فیلینگتون بهتره تقریبا به اندازه یک لیوان باشه )

 

طرزتهیه

 

شما میتونید به دو طریق عمل کنید ، اولیش اینه که زرده ها و سفیده ها رو ازهم جدا کنید ، سفیده رو به تنهائی کامل بزنید تا سفید بشه ، زرده رو هم با شکر و وانیل بزنید ، بقیه مواد رو به ترتیبی که خواهم گفت اضافه کنید و در نهایت سفیده رو افزوده با لیسک به آرامی مخلوط کنید دراین حالت منتهای کیفیت رو درکیکتون خواهید داشت

اما یه روش تنبلانه تر هم هست که من ازاین روش استفاده کردم!

ادویه ها وهویج خام رو که ریز رنده کردین با هم مخلوط کنین و بزارین کنار.

تخم مرغ ها شکرو وانیل رو حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا پف کرده وسفید بشن ، بعد روغن و شیر رو اضافه کرده مخلوط کنید ، آرد بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده رو مایه الک کنید وآرام با قاشق هم بزنید بعد مایه هویج رو اضافه کنید و درنهایت مواد فیلینگ رو که من ازبادام و شکلات استفاده کردم ، اضافه کنید

وقتی مایه کیک یکدست شد ، بریزید تو قالب و به مدت یک ساعت دردرجه 170 درجه سانتی گراد و یا 12 دقیقه در کلید ترکیبی 3 ماکرو ویو بپزید.توجه داشته باشید که این زمان ها تقریبی هستند و ممکنه کمی کمتر یا بیشتر بشن شما بهتره پخت کیک رو با چنگال یا خلال دندون تست کنید.

نکته اول: این کیک بسیار لطیفه اجازه بدید کامل خنک بشه بعد ازقالب برگردونید.

نکته دوم: کیک هویج رومعمولا با کرم پنیر سرو میکنن اما من دلم نمیاد این کیک سالم رو اینقدر پرکالریش کنم برا همین روش کمی پودر نارگیل و شکلات ریخته و سروش کردم.

/ 7 نظر / 221 بازدید
سدنا

با تشکر از شما و سلیقه عالیتان

مهسا

سلام. واقعا وبلاگتون حرف نداره. هر روز به اینجا سر می زنم. این کیک هویج رو امروز پختم. عالی شد. من فقط از دارچین استفاده کردم. دستتون درد نکنه. منتظر مطالب جدیدتون هستیم.

مریم

باسلام ،من کیک هویج رادرست کردم ولی کیک کمی سنگین شد وبافتش نرم وسبک نشد.

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

سلام عالی بود ممنون

حمیده

سلام. اگه تعریف از خودم نباشه کیک پزی من عالیه ولی نمی دونم چرا وقتی کیک هویج و با هر دستوری درست می کنم وسطش خام میشه. دلیلشو نمیدونم. می تونید منو راهنمایی کنید؟

صدیقه بلندیان

سلام ممنون از دستور عالیتون شکلات مورد استفاده داخل کیک هویج چیه یعنی از چه نوعیه؟