ریس

شیرینی ریس یکی ازسوغاتی های معروف شهر تبریزه  ، درست کردنش تو منزل زیاد آسون نیست ولی اگه خواستید امتحان کنید براتونمی نویسم :
 
 
ریس کاکائوئی کشی

 


این ریس دردونوع پسته ای و ساده تهیه میشه:

اگه بخواهید تو خونه این شیرینی رو تهیه کنید میتونید به روش زیر عمل کنید ( البته مشابهش میشه نه خودش!)


شیر: 2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کاکائو : نصف پیمانه
کره:25 گرم
خلال پسته : به میزان لازم

طرز تهیه


همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بریزید تو یه قابلمه ترجیحا" لعابی یا مسی ، بزارید رو حرارت ملائم تا بجوشه ، وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته ظرف نچسبه ،وقتی غلظت اون مثل فرنی شد از رو حرارت بردارید ریال ته یه سینی پلاستیم بکشید و مایع رو بریزید توش و صاف کنید بعد روش رو با پسته بپوشونید ، بزارید 5 ساعت دردمای معمولی اتاق بمونه تا خودش رو بگیره ، بعدش به صورت مستطیل برش بزنید.


میزان کاکائو بستگی به خودتون داره میتونید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشه شکلات شما تیره تر میشه
من چون این شیرینی رو با چای دوست دارم بدون پسته ش رو ترجیح میدم برا همیت اگه بخرم یا درست کنم بدون پسته ش رو تهیه میکنم
ریس های حاضری رو همونطور که تو تصاویر میبینید داخل کپسولهای پلاستیکی می پیچن تا خشک نشن

 

نکته: تو قنادیها به جای شیر از گلوکز استفاده میشه اما کاربا گلوگز توخونه مشکله !

 

ریس شیری کشی

 

 

این ریس نیز دردونوع پسته ای و ساده دردسترسه

مثل کاکائوئی هست فقط کاکائو رو حذف کنید ودراواخر پخت کمی وانیل بهش اضافه کنید.

 

ریس ترد

این شکلات در دونوع کاکائوئی و شیری تهیه میشه و بافتش طوری نیست که درش از پسته استفاده کنن

من به روش زیر شیرینی مشابه ریس ترد درست میکنم :


مواد لازم


شیر:2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کاکائو : نصف پیمانه

طرزتهیه


همه موادررو با هم مخلوط میکنیم و مثل ریس کشی عمل میکنیم ، فقط مدت زمان جوشوندن اون زیاده تا حدی می جوشونیم که مایه تقریبا از ظرف جدا بشه ، سریع روی یک سینی که کاغذ روغنی تهش انداختیم ، پهن میکنیم و اجازه میدیم 5 ساعتی استراحت کنه ، بعد برش می زنیم ، این نوع ریس هرچه بیات تر بشه ، خوشمزه تر میشه ، اوایل داخلش یه ماده کشی خوشمزه وجود داره ولی رفته رفته همه بافت شیرینی ترد میشه.
این شیرینی علیرغم ظاهر ساده ای که داره پختش آسو ن نیست !
برای تهیه ریس ترد شیری ، کاکا ئو رو حذف کنید و به جاش دراواخر پخت وانیل به شیرینی بزنید.

 

ریس تسبیحی

یک نوع ریس هم هست که خیلی خوشمزه ست به صورت دانه های تسبیح درشت تهیه میشه ، متاسفانه فعلا روش تهیه ای ازش ندارم ، انشا اله درآینده به این پست اضافه ش می کنم.

 

 

نمونه ای از ریس پسته ای

 

 

/ 11 نظر / 313 بازدید
نمایش نظرات قبلی

خیلی خوب

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

معصومه

ببخشید اگه شیر و شکر و کاکایو رو رو حرارت بذاریم مگه غلیظ میشه بدون اینکه ترد ذرت اضافه کنیم؟

معصومه

ببخشید اگه شیر و شکر و کاکایو رو رو حرارت بذاریم مگه غلیظ میشه بدون اینکه ترد ذرت اضافه کنیم؟

معصومه

ببخشید اگه شیر و شکر و کاکایو رو رو حرارت بذاریم مگه غلیظ میشه بدون اینکه ترد ذرت اضافه کنیم؟

معصومه

ببخشید اگه شیر و شکر و کاکایو رو رو حرارت بذاریم مگه غلیظ میشه بدون اینکه ترد ذرت اضافه کنیم؟

محسن

سلام خسته نباشید فقط اکه شد تهیه ریس تسبحی را به مطلبتان اضافه کنید خیلی بهتر میشود ودر ضمن اکه شد عکسی از دستکاه هایی که بسته بندی ریس بر روی سایت قرار دهید خیلی متشکرم

محبوبه

کارتون بیست بیسته مرسی

avachef

سلام وقتتون بخیر...موندیم تو چم و خمش ها!!! من دستورشو باشیرو گلوکز هردو دیدم چه کنیم حالا؟[هیپنوتیزم]

الناز

سلام خسته نباشید ممنون از راهنمائیتون فقط نمیدونم چرا شکلات من هم رنگش قهوه ای تیره شده هم سفت نمیشه چرا؟؟ خواهش میکنم بهم بگین راستی پودر کاکائو شو هم کم زدم گفتم زیاد تیره نشه ولی برعکس شد