میرزا قاسمی

موادلازم

 

بادمجون قلمی: ۴ عدد

گوجه فرنگی : ۴ عدد

سیر له شده یا رنده شده: یک بوته بزرگ

تخم مرغ: ۲ عدد

کره: ۵۰ گرم

نمک وفلفل : مقداری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

 

طرزتهیه

 

بادمجونها ی قلمی رو میزاریم رو زغال کباب بشن

اگه منقل و زغال دراختیار نداشتین مستونین روگاز هم کباب کنین ولی طعم زغال یه چیز دیگه ست ، البته میشه توفر هم کباب کرد اما دیگه مزه بادمجون کبابی رو نمیده

بعد پوستش رو میکنید ) اگه بزارید تو یه نایلون فریزر محکم گرهش بزنید و بعد از۵ دقیقه بازکنید به خوبی پوستش کنده میشه البته اگه خوب کبابی بشه پوستش راحت کنده میه ونیازی به این کارنیست ، بعد اونها رو ساتوری کنید مواظب شیره بادمجون باشید که هدر نره

سیر رو با کره و زردچوبه خوب تفت بدید

بادمجونها رو بهش اضافه کنید وتفت بدید

گوجه هارو یاپوست بگیرید وخرد کنید و بهش اضافه کنید یا پوره کنید ، اگه پوره کنید رنگ میرزاقاسمی شما قرمز تر و یک دست تر میشه بستگی به خودتون داره ، من پوره کردم

درانتها وقتی آب گوجه ها کشیده شد تخم مرغ رو اضافه کنید و فلفل و نمک هم بزنید بعد ازبستن تخم مرغها غذا آماده ست با زیتون پرورده نوش جان کنید.

نکته: من دیدم بعضی رشتیهای عزیز تخم مرغ رو به سیر اضافه میکنن و بعد این مخلوط رو درانتها به بادمجون و گوجه اضافه میکنن دراین حالت تخم مرغ تو غذا کاملا معلومه بستگی به ذائقه تون داره که چطور دوست داشته باشین.

/ 6 نظر / 452 بازدید

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

مینا

مرسی از دستور پختتون واقعا عالی بود شوهرم اصلا بادمجون دوست نداره و عمرا نمی خورد ولی این میرزاقاسمی رو خیلی دوست داشت اولین بار بود که از غذایی که مواد اولیه اش بادمجون باشه می خورد و دوست داشت منم همین طور مرسی[لبخند]

خیلی خوب آموزش میدین مرسی

سمیرا

سلام و خسته نباشید . اول اینکه سایت خوب و پر باری دارین و بسیار عالیه . دوم اینکه یه نکته کوچیک اما مهم برای درست کردن یه میرزا قاسمی گیلانی ( رشتی ) اینه که بادمجون کبابی رو بعد از اینکه پوستش رو گرفتی و اگه در انتهای بادمجون دونه زیاد داشت و اونا رو هم جدا کردی باید بادمجونا رو با یه گوشکوب بکوبی تا حسابی کش بیاد اینطوری هم ظاهر زیبا تری پیدا میکنه و هم طعمش متفاوت تر و محلی تر میشه . و اما در مورد تخم مرغ ، اینکه با سیر سرخش کنی و در همون تابه ای که داره سرخ میشه خوردش کنی و بعد به مایه بادمجون اضافه کنی و حسابی هم بزنی تا خوب با هم ترکیب بشن بازم میرزا قاسمی خوشمزه تری خواهی داشت . موفق باشی

طاهره

خیلی خوشمزه بود هم با تخم مرغ درست کردم هم بدون تخم مرغ. هر دوش خوشمزه بود

الهه

خوب بود ممنون