ماهیچه با دمی شوید

 

مواد لازم برای دو نفر

 

ماهیچه گوسفندی : ۲ عدد

پیاز :۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه ، دارچین ، نمک ، روغن ، فلفل : مقداری

برنچ: ۲ پیمانه

شوید تازه : یک لیوان

 

طرزتهیه

 

اگه می خواهید سس ماهیچه علیظ باشه ، پیاز رو رنده کنید درغیراین صورت اون رو رو خرد کنید ، پیاز رو داخل روغن تفت بدید تاطلائی بشه

بعد زردچوبه رو بهش اضافه کرده و ماهیچه ها رو هم داخل پیاز تفت بدید تا رنگشون تغییرکنه

آب رو با رب خوب مخلوط کرده بریزید روی ماهیچه ، درظرف رو بزارید و بعد ازجوشیدن حرارت رو کم کنید تا بپزه

وقتی ماهیچه پخت تقریبا باید نصف لیوان آب ته ظرف باشه ، مدت زمان پخت تقریبا" ۷۵ دقیقه خواهد بود بعد از پختن کامل ماهیچه نمک رو اضافه کنید ، و بعد کمی دارچین روش پاشیده و سرو کنید

دمی شوید

برای دمی شوید، برنج رو کته کنید ، درمرحله آخر که می خواهید کته رو دم کنید ، شوید رو بهش افزوده مخلوط کرده ، کمی زعفران دم کرده روی برنج ریخته و کته رو دم کنید.

/ 40 نظر / 593 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آسو

سر آشپز جون من خودم تبریزیم ....... [چشمک] ولی به باقلا پلو و رشته پلو رب نمی زنیم..... البته من ذایقه شما احترام میزارم....[قلب]

طلیعه

بسیار لذت بردم ازدیدن عکسها و خواندن توضیحات شما[گل]

هنگامه

به به ناردونه دستت درد نکنه ما پنج شنبه نزد مادر شوهر این غذا را میل کردیم جای شما سبز خیلی دوست داشتم مدل شما را یاد بگیرم ممنونننننننننننننننننننننننن جبران کنیم ان شاء الله

Mahshid

به نام خدا که بی شک نامش آرامش دهنده قلبهاست مدیر محترم وبلاگ با عرض سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات احتراما بدینوسیله از شما دعوت بعمل می آید تا عضو افتخاری روزمنو ، محبوبترین انجمن تخصصی آشپزی با عناوین برتر " چی بپزم؟ "، مسابقه آشپزی، آشپزی سنتی، آشپزی سنتی شهرهای ایران، آشپزی ملل، آشپزی مدرن، شیرینی پزی، نان و دسر، فوت و فن های آشپزی، آشپزی به سبک خانمهای کارمند، مهمانداری و پذیرایی، مادر و کودک، مسابقه عکس کودک، فرهنگ و ادب، هنرهای دستی، خیاطی، بحث های کارشناسی و مشاوره حقوقی خانواده، روانشناسی و مشاوره کودک و خانواده، هنرهای نمایشی، دکوراسیون داخلی، خانه و خانه داری و ... باشید. در صورت تمایل برای تبادل لینک اطلاع دهید تا نام وبلاگ شما در عنوان وبلاگهای همراهان روزمنو درج شود. در ضمن شما میتوانید با عضویت در روزمنو هر یک از دستورهای غذایی خود را در تاپیک مربوطه ایجاد نمایید تا لینک آن در بخش " چی بپزم ؟ " روزمنــو هم قرار گیرد. مهشید پورمرادیان – مدیر روابط عمومی روزمنو روزمنو/خانه من/خانه تو www.RoozMenu.com http://Chibepazam.Roozmenu.com

سرآشپز

اووووووووووه چه بویی راه انداختی به بههههههههه[خوشمزه] بدواَم این صفحه رو ببندم تا همسر خان نیومده وگرنه منو کچل میکنه تا اینو درست کنم[شیطان]

بلببلببیبب

خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب[چشمک]

عطیه

سلام خانم من تاحالا نپختم میخواستم قبل ازپختش ازتون سوال بپرسم مادرمن ناراحتی کهیر دارن ونمیتونن ازفلفل ودارچین استفاده کنن اگه نریزم توش ک تومزه ش تغییری ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم ازتون اگه جوابمو بدین. وخیلی بووووووووووووس بخاطر زحماتتون[قلب][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

عطیه

سلام خانم من تاحالا نپختم میخواستم قبل ازپختش ازتون سوال بپرسم مادرمن ناراحتی کهیر دارن ونمیتونن ازفلفل ودارچین استفاده کنن اگه نریزم توش ک تومزه ش تغییری ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم ازتون اگه جوابمو بدین. وخیلی بووووووووووووس بخاطر زحماتتون[قلب][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

mahsa

خیلی قشنگ توضیح دادین.خصوصا اون عکساتون از مراحل پخت عالی بود.ممنون