سوهان کنجدی

مواد لازم

 

کنجد: نصف پیمانه

شکر : نصف پیمانه

آب حوش: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

 

نسبت شکر و کنجد دراین سوهان یک به یک هست بنابراین با این نسبت میتونید مواد رو کم یا زیاد کنید .

اول باید کنجد رو بو بدید ، برای این کار کنجد رو بدون روغن ، داخل ماهیتابه بریزید

بعد روحرارت ملائم مرتب هم بزنید تا رنگش کمی تیره بشه

شکر رو داخل ظرف مورد نظر (ترجیحا" ظرف لعابی ) ریخته و رو حرارت ملائم بزارید تا به آرامی شکر ، ذوب شده وکارامل بشه

وقتی شکر کاملا ذوب شد آب و کنجد رو بهش افزوده و خوب مخلوط کنید

داخل یه ظرف ، سلفون کشیده و روش رو چرب کنید

با قاشق از مایع داخل ظرف بریزید ، سفت شدنش یکی دو دقیقه ای طول میکشه و شما فرصت خواهید داشت با یه قاشق تمیز یا نوک انگشت اون رو کمی پهن کرده و اطرافش رو منظم کنید.

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه سوهان بسته شده و آماده سروه ، توجه داشته باشید که باید سریع عمل کنید تا قبل از سفت شده سوهان کارتون تموم بشه ، اگه بخواهید مجددا گرم کنید احتمالا سوهان شما تلخ خواهد شده چون کارامل سریع میسوزه.

/ 25 نظر / 201 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سارا

ممنون . درستش کردم .عالی بود .فقط نگفتین ان 1 قاشق آب رو چکار کنیم ؟

دنیای تصاویروپوستر

[گل][گل]سلام..خوبي؟؟؟وبلاگ زيبايي داري....من به وبلاگت سرميزنم وخوشحال ميشم شماهم به من سربزنيدونظرتون روبگيد درصورت امکان منولينک کن ولوگوي منوبذاربه وبلاگت مهربون درضمن خبربده لينکت کنم واگه لوگوداري بده بذارم بع وبلاگم منتظرتماااااااااا...ممنون

نفس توووووووووووو

عاااااااااااااااااااااااالی بود[ماچ][قلب]

نفس توووووووووووو

عاااااااااااااااااااااااالی بود[ماچ][قلب]

نفس توووووووووووو

عاااااااااااااااااااااااالی بود[ماچ][قلب]

sharareh

[قلب][خجالت][قلب]

farzaneh

pas ye ghashoq abesh koja raft???????????????????????????/

منصوره

چرا عسل نداشت؟!!!!!!!!

پژمان

سلام دیدم این همه خانم اینجا نظر دادن گفتم جای یه آقای محترم خالیه که خودم اومدم . من این کار رو با بعضی حبوبات مثل عدس انجام دادم نتیجه غافلگیر کننده بود . خیلی عالی شد. عدس آشی رو بخیسونید و بدون نمک بو بدید و مثل همین دستور خودتون درست کنید و لذت ببرید. بعد بگید آقایون فقط بلدن بخورن خوب.[اوغ]