پاناکوتا

مواد لازم برای 4 نفر

 

پودر ژلاتین : 2 قاشق چای خوری

شیر : نصف پیمانه

خامه: دو و نیم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

وانیل یا اسانس وانیل : مقداری

سس دلخواه همونطوریکه تو مقدمه گفتم

طرز تهیه

 

تویه ظرف کوچیک شیرورولم کنید و ژلاتین رو بپاشید روش و بزارید تا ژلاتین نرم بشه

درظرف بزگتری خامه شکرو وانیل رو مخلوط کنید و بزارید رو حرات تا خامه بپزه و حسابی داغ بشه اما اجازه ندید که بجوشه ، گاهگاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و خامه روانتر بشه ، بعد ازرو حرارت بردارید و شیرو ژلاتین رو بهش اضافه کرده وخوب هم بزنید تاژلاتین کامل حل بشه.

حالا این مایع رو یا تو ظرف دسر بریزید که بعدا بتونید برگردونید ( مثل من ) یا بریزید تو ظروف یک نفره و بزارید 3 ساعتی دریخچال بمونه تا خودش رو بگیره ، بعد روش رو با سس های میوه ، میوه تازه یا شکلات و یا کارامل تزئین کرده وسرو کنید.

من ارسس آلبالو استفاده کردم ، یه پیمانه پوره آلبالو و نصف پیمانه شکرو مخلوط کردم گذاشتم روحرات بعد جوشیدن گذاشتم سرد شده.

نکته اول: به فرق پاناکوتا و کرم وانیلی توجه کنید!

دسر خرده شیشه : کرم وانیلی

نکته دوم : میتونید ازمیوه خرد شده هم داخل این دسر استفاده کنید طوری که قبل از گذاشتن تو یخچال ازتکه های میوه داخل این دسر بریزید.

نکته سوم: میتونید به جای شیر ازهمون مقدار ماست شیرین استفاده کنید دراین صورت باید ازورقه ژلاتین استفاده کنید نه پودر ژلاتین.

نکته چهارم : سه حالت برای سرو این دسروجود داره

الف: مثل من سرو کنید

ب: بریزید تو ظروف یک نفره وروش رو با سس دلخواهتون بپوشونید

ج: مثل ترایفل ، لایه لایه پاناکوتا و مارمالاد یاسس رو تو یه لیوانهای شیشه ای ریخته و سرو کنید

ترایفل

English

Ingredient

2teaspoon gelatin

half of cup milk

two and half of cup cream

half of cup sugar

vanila and your favorite sauce

Directions

In a small bowl, sprinkle the gelatin over 1/2 cup milk; let stand until the gelatin is softened, about 5 minutes

In a large saucepan, combine heavy cream and sugar. Add vanilla extract or vanilla Bring cream just to a simmer do not let it boil, whisking occasionally until sugar has completely dissolved remove from heat . Add the softened gelatin mixture and whisk to completely dissolve the gelatin

Strain hot cream mixture into a large glass measuring cup with a pouring spout; pour into ramekins or custard cups,let it cool completely in ref. for 3 h. and serve with your favorite sauce

Français

Ingrédient

Deux cuillère à café : gélatine

moitié de tasse: lait

deux et demi de tasse : crème

moitié de tasse: sucre

vanille et votre sauce préférée

Préparation

Dans un petit cul de poule, saupoudrer la gélatine plus de 1/2 tasse de lait; laisser jusqu'à la gélatine est ramolli, environ 5 minutes

Dans une grande casserole, combiner crème fraîche et de sucre. Ajouter la vanille extraire ou à la vanille porter crème juste à frémissement ne pas laisser bouillir fouettant occasionnellement jusqu'au sucre n'a complètement dissoute retirer du feu . Ajouter la gélatine ramollie mélange et fouetter à dissoudre complètement la gélatine

Souche crème chaude mélange dans un grand verre tasse à mesurer avec un bec verseur; verser dans ramequins ou crème anglaise cups,laisser refroidir complètement en réf. pour 3 h. et servir avec votre sauce préférée

 

Türkçe

malzeme

Iki tane çay kaşığı jelatini

fincan yarimi süt.

Iki tane ve yarımı fincan kremi

Fincan yarimi şekeri

Vanila ve senin favori sosun

hazırlama

Küçük bir çanaktaüzerindeki jelatini, fincan sütü; jelatin yumuşatılıncaya kadar durmaya izin ver yaklaşık 5 dakika

Geniş bir tencerenin içinde, ağır krem ve şeker birleştir. Ekle vanilla alıntısı veya vanilla krem getirir bir köpürmeye onun kaynamasına izin verme ara sıra şekere kadar sallama tamamıyla oldu sıcaklıktan kalk. Ekle jelatin karışımı yumuşattı ve jelatini tamamıyla çözmek için salla

Ölçerek sıcak krem karışımı geniş bir camın içine ger fincan her döküyor; fışkır; ramekins veya krema cups,Onun serinlemesine izin ver üç saat için buzdolabı Senin favori sosunla hizmet et

 

/ 7 نظر / 147 بازدید

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

ونوس1

خیلی عالی توضیح دادین واقعا" دستتون درد نکنه

ونوس1

خیلی عالی توضیح دادین واقعا" دستتون درد نکنه

ونوس1

خیلی عالی توضیح دادین واقعا" دستتون درد نکنه

ونوس1

خیلی عالی توضیح دادین واقعا" دستتون درد نکنه

مهدیس

[نیشخند]

مرسی