سنبوسه بندری

مواد لازم

سیب زمینی آب پز رنده شده یا له شده : 2 عدد

جعفری تازه خرد شده : نصف لیوان

نمک و فلفل

فلفل سبز تند خرد شده : به میزان دلخواه

نان لواش که به صورت مستطیل برش خورده : مقداری

روغن برای سرخ کردن : مقداری

 

طرزتهیه

سیب زمینی ، نمک ، فلفل و جعفری رو خوب مخلوط کنید

ازاین مخلوط داخل نون لواش گذاشته و به شکل زیر تا بزنید

تصویر قبلی ازروبرو:

بعد بچینید تو ماهیتابه و سرخ کنید

بزارید تو صافی روغن اضافیش بره بعد سرو کنید

 

/ 61 نظر / 108 بازدید
نمایش نظرات قبلی

بدک نبود البته میشه یکم گوشت چرخ کرده قاطیش کردهمچین ملسه ماس بشه قارچم معجزه میکنه مرسی

بدک نبود البته میشه یکم گوشت چرخ کرده قاطیش کردهمچین ملسه ماس بشه قارچم معجزه میکنه مرسی

آیدا

واقعا مطالب خوب و مفیدی بود/لذت بردم...مرسی/قبلا شاید باورتون نشه حتی نمیتونستم یک تخم مرغ ببزم اما با کمک شما تونستم غذاهای خوشمزه و متنوعی رو درست کنم و مورد تشویق دیگران قرار بگیرم...بازهم ممنون[ماچ]

آیدا

واقعا مطالب خوب و مفیدی بود/لذت بردم...مرسی/قبلا شاید باورتون نشه حتی نمیتونستم یک تخم مرغ ببزم اما با کمک شما تونستم غذاهای خوشمزه و متنوعی رو درست کنم و مورد تشویق دیگران قرار بگیرم...بازهم ممنون[ماچ]

باران

خیلی خوب بود اگه میشه سمبوسه گوشت و قارچ رو هم اموزش بدید [تایید]

باران

خیلی خوب بود اگه میشه سمبوسه گوشت و قارچ رو هم اموزش بدید [تایید]

باران

خیلی خوب بود اگه میشه سمبوسه گوشت و قارچ رو هم اموزش بدید [تایید]

دانشجوی ادبیات

غذای خوبی بود منتهایک نکته توی کلماتی مثل شنبه ، دنبه ، سنبوسه و ... نکته ای وجود داره اونهم اینه که حرف نون وقتی به حرف ب برسه قلب به میم میشه یعنی به علت سختی در تلفظ تبدیل به میم میشه موفق باشید راستی سمبوسه پیتزایی رو هم آموزش بدید ممنون میشم

مهمان

سلام غذاها و دسرهای جنوبی خیلی متنوع هستن که شما فقط سمبوسه رو نوشتید

عسل

عالى بو مرسى