مارمالاد سیب و هویج Apple and Carrot Marmalade

 مواد لازم

سیب متوسط : 4 عدد ( سیب سفید سفت بهترین گزینه میباشد )

هویج متوسط : 4 عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین : 2 قاشق مربا خوری
آب ولرم : یک دوم پیمانه
پودر هل : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

پودر ژلاتین و آب رو قاطی کنین بزارین رو بخار آب تا حل بشه

هویج و سیب رو شسته پوستشون رو بگیرید ، هسته های سیب رو هم جدا کنید بعد تو آب میوه گیری آبشون رو بگیرید اما تفاله شون رو بیرون نریزید بلکه مجددا با آبشون قاطی کنید شکر رو هم به این معجون اضافه کرده بزارید رو گاز تا بجوشه و حسابی قوام بیاد

خیلی مهمه که مارمالاد خوب قوام بیاد باید غلیظ بشه، بعدش ژلاتین و هل رو هم بهش اضافه کنین هم بزنین و از رو گاز بر دارین، یه پنج شش ساعتی که تو یخچال موند آماده سرو کردنه.

/ 27 نظر / 424 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سحر خانم

[دست][دست][قلب]

جلالی مجد

لذت بردم لطفا مارمالاد پرتقال با پوست رو هم آموزش بدید و همچنین شیرینی مارمالادی رو مرسی[لبخند][گل]

صنم

[گل]

زهرا نجفی

این روش رو تا حالا نشنیده بودم آب بگیری بعد با تفاله قاطی کنی [مغرور] میگم بریم بنام شما ثبت کنیم یه اختراع چدیده مگه نه[چشمک]

اسما

دشمنت شرمنده ببخش یه سوال اضافه کردن ژلاتین برای چیه من تابستون مارمالادآلبالو درست کردم ژلاتین نزدم خوشمزه هم شد درضمن لطفا مارمالاد پرتقال راهم آموزش بدهید

سیما

.ای چه جالب شیوه کار تازه ای هستش ؟ خیلی خوش رنگ شده ناردونه جونم خیلی

اسراء

هوووووووووووووم عجب مارمالادی، ترکیبش واقعا عالیه[خوشمزه]

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]