کرم کارامل شکلاتی مکزیکی

مواد لازم


شکر: 120 گرم و 4 قاشق غذاخوری

آب : 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : 2 قاشق مربا خوری
شیر: 280 میلی لیتر
شکلات ساده : 60 گرم
چوب دارچین : یک تکه
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ : 2 عدد

 

طرزتهیه

 

 

120 گرم شکر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه . گاهی تابه را حرکت بدین ، ولی به هیچ وجه هم نزنین و بزارین بجوشه و به رنگ کاراملی دربیاد. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم کنید . کارامل رو تو قالب بریزید و قالب رو تکون بدید تا دیواره های قالب هم کاراملی بشه ، بعد بزارید خنک بشه .

شکلات را خرد کرده و داخل شیربریزین . سپس روی حرارت بزارین تا شکلات حل بشه. بعد دارچین را هم اضافه کنید یک عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شکر هم بزنید ، سپس دارچین نکوبیده را از داخل شیر بیرون آورده و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنین .

پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری داخل فربزارید که 20 تا 30 دقیقه بماونه یا تا وقتی که وسط دسر خیلی کم بلغزد. سپس از داخل فرخارج کرده، بزارید خنک بشه بعد چند ساعتی دریخچال قرار بدید تا کاملا خنک شده بعد برگردونید و سرو کنید.

 

 


 

/ 10 نظر / 96 بازدید
hamid

سلام من به وبلاگ شما سر نزدم از سیستم ارسال پیام گروهی استفاده کردم دوستان ! لینک باکسی راه انداختم با آماری صادق و بدور از اغراق ، از شما دعوت می کنم که تشریف بیاورید و بعد از این که عضو شدید کد لینک باکس را کپی کنید و در ویرایش قالبتان قرار دهید سپس لینکتان را ارسال فرمایید در هر زمینه ای که پست می زنید فرقی ندارد من لینک باکس را به 8 گروه تقسیم کردم می توانید ملاحظه فرمایید

[خوشمزه]

سپیده

این دو قاشق غذا خوری که خیلی کمه آب این رو خواهشن به من جواب بدید یعنی چی 2 قاشق غذا خوری .اون طور که شما گفتید کاراملی بشه یعنی خود شکر آب شه دیگه ...

باران

اون شكر كاراملي شده همون ماده براق رو دسر تو عكسه؟ يعني اول شكرآب شده رو بريزيم تو ظرف مورد نظر بعد بذاريم تا ببنده بعد اون مايع دوم و بريزيم روش بعد بزاريم تو فر؟ با گرماي فر اين 2لايه داخل هم نميرن؟ طبقه ي چندم فر؟ از بالا حرارت يا از پايين؟ حتما بايد داخل فر باشه براي بن ماري؟ تو مايكروفر چطور؟

فاطمه

نمي شه به جاي چوب دارچين از خود دارچين استفاده كنيم؟ لطفا جواب رو به ايميلم ارسال كنيد. ممنون

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

سحر

سلام شما چه جوري ان قندر خوب از تو قالب در آورديد تازه تهش هم شكل داره[لبخند]

ندا

سلام من یک بار درست کردم اما چندتا مشگل داشتم یکی اینکه کاراملم خیلی سفت شد و تلخ ؟ دوم اینکه موادم خودش و نگرفته بود وشل بود و بوی خامی تخم مرغ میداد با اینکه چتد ساعت در یخچال بود خواهشا راهنماییم کنید چون خیلی دوست دارم درستش کنم ممنون ازرسایت خوبتون

ندا

سلام من یک بار درست کردم اما چندتا مشگل داشتم یکی اینکه کاراملم خیلی سفت شد و تلخ ؟ دوم اینکه موادم خودش و نگرفته بود وشل بود و بوی خامی تخم مرغ میداد با اینکه چتد ساعت در یخچال بود خواهشا راهنماییم کنید چون خیلی دوست دارم درستش کنم ممنون ازرسایت خوبتون

ساناز

سلام وب سایت بسیارعالی و متنوعی دارید. به خصوص که بسیار با سلیقه تزیین کردین دسر ها رو. خو شحال میشم که با هم تبادل لینک داشته باشیم.