مسقطی انار

مواد لازم

 

آب انار : یک لیوان

پودر نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری

شکر: به میزان دلخواه

شربت انار و پودر گردو : مقداری

 

طرز تهیه

 

آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و رو حرارت ملائم قرارداده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه

مسقطی رو بریزید تو قالب دلخواه و بعد بزارید یخچال تا خنک بشه

بعد ازقالب برگردونده با شربت انار و پودر نارگیل تزئین کنید

برای درست کردن شربت انار ، آب انا رو با مقدار دلخواه شکر بجوشونید تا غلیظ بشه ، شربت خوش طعم وگوارائی بدست میاد

نکته اول: شما با این دستور ساده میتونید انواع مسقطی های میوه ای رو تهیه کنید

نکته دوم : درصورت دلخواه میتونید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

نکته سوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انارداره ، ممکنه بخواهید مسقطی شیرین ، ملس یا ترش درست کنید.

/ 27 نظر / 138 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نوعروس

من اینو برای امشب درست کردم فعلا نزاشتم هیشکی خوره اما خودم بهش ناخنک زدم خیلی خوشمزه ست مخصوصا وقتی خنک میشه من با آب انار ترش درست کردم طعمش ملسه وای که باز دهنم آب افتاد[خوشمزه]

اتنا

طعمش ملس بود ولی یه جورایی اصلا طرفدار نداشت بوی نشاسته اش کاملا احساس میشد چرا؟

لیلا

منم درستش کردم. خیلی دسر مناسبی بود برای مهمانی شب یلدا. دستتون درد نکنه

شهلا

سایتت فوق العاده است. مرسی

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

الهه

سلام من اينا امشب برامهمونام درست كردم آبروم رفت طعم نشاسته حس ميشد و واقعابد بودمن خيلي دسر درست كردم اما ين طعمش بد بود فقط قيافه ش خوب بود اما سايتتون خوبه

shakilla

سلام دوستان کسی هست جواب منوبذه من نشاسته دارم ولی مال پارساله الانم خیلیدوس دارم سریع این مسقطی رودرست کنم جایی هم بازنیس برم بخرم اشکالی نداره تازه نباشه نشاستم

خوب بودوجالب

مهناز

سلام ممنون ازتمامي زحمات ودستورات آشپزي كه گذاشتيد راستش امروز اولين روزي كه دستورات آشپزيتون رو خوندم هنوز هيچ كدوم رو هم درست نكردم اما ازنوع نگارش دستورات لذت بردم ووظيفه دونستم ازتون تشكر كنم با زبان ساده وكاربردي واينكه مواظب هستيد چيزي اسراف نشه (مثلا دردلمه بادمجان)راستش كارمند هستم با مشغله زياد اما عاشق آشپزي وسفره آرايي اميدوارم دراولين فرصت تك تك دستورات شمارو درست كنم درضمن باخوندن مطالب نكات ظريفي كه علتش ونمي دونستم يادگرفتم بسيارسپاسگزارم

مهناز

سلام ممنون ازتمامي زحمات ودستورات آشپزي كه گذاشتيد راستش امروز اولين روزي كه دستورات آشپزيتون رو خوندم هنوز هيچ كدوم رو هم درست نكردم اما ازنوع نگارش دستورات لذت بردم ووظيفه دونستم ازتون تشكر كنم با زبان ساده وكاربردي واينكه مواظب هستيد چيزي اسراف نشه (مثلا دردلمه بادمجان)راستش كارمند هستم با مشغله زياد اما عاشق آشپزي وسفره آرايي اميدوارم دراولين فرصت تك تك دستورات شمارو درست كنم درضمن باخوندن مطالب نكات ظريفي كه علتش ونمي دونستم يادگرفتم بسيارسپاسگزارم