شیرینی اسکار Oscar Sweet

مواد لازم

 

کره: ۱۵۰ گرم

آرد : ۲۵۰ گرم

پودر قند: ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۲عدد

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر هل سبز: یک قاشق مربا خوری

انواع مغزها به صورت خرد شده ( گردو ، پسته ، بادام و...) ، پودر نارگیل ، مربای گیلاس یا آلبالو یا زغال اخته و امثالهم ،کنجد و شکلات تخته : به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

کره و تخم مرغ رو بزارید تا به دمای محیط برسند ، زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ، کره رو کمی با همزن بزنید تا پوک بشه ، بعد پودر قند رو روش الک کنید و هم بزنید تا کرمی شده و کمی پف کنه ، بعد زرده ها رو دونه دونه به مایه افزوده و هرکدوم رو یکی دو دقیقه بزنید تا خوب مخلوط بشه ، پودر هل رو هم به همراه زرده اول به مایه اضافه کنید و هم بزنید .

همزن رو کنار بزارید ، و آرد رو تدریجا" به مایه اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید ، نوع خمیر این شیرینی طوریه که ممکنه شما رو به اشتباه بندازه چون بعد از اضافه کردن نصف آرد خمیر به نظر آماده میرسه به دست نمی چسبه وراحت گلوله میشه ( چون خمیر چربیه )

ولی اگه دراین مرحله اضافه کردن آرد رو قطع کنید شیرینی ها موقع پخت وا میرن.آرد رو اضافه کنید ( معمولا همه این آرد مصرف میشه ) مگه اینکه احساس کنید خمیر زیر دستتون زیاد سنگین شده اما این اتفاق با ۲۵۰ گرم آرد ندرتا" ممکنه اتفاق بیفته.

این خمیر نیازی به استراحت نداره ، همچنین نیازی به ورزدادن هم نداره چون روغن پس میده خیلی کم با نوک انگشتهاتون خمیر رو ورز بدید کافیه ، مواد کارتون رو آماده کرده و کناردستتون قرار بدبد ( من ازنارگیل ، گردو ، کنجد و بادوم استفاده کردم ) ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید ، نیازی به چرب کردن نداره

ازخمیر گلوله هائی به اندازه یه گردوی کوچیک درست کنید

سفیده رو کمی بزنید تا ازحالت لخته شدن دربیاد

گلوله های خمیر رو داخل سفیده ها بغلطونید

بعد این گلوله ها رو درمغز مورد نظر بغلطونید

به این ترتیب شیرینیها رو آماده کنید و درمغزهای مختلف بغلطونید و درسینی فر بچینید

روی بعضی ازشیرینیها یه گودی کوچیک ایجاد کنید

فررو ده دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه ، شیرینیها رو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درطبقه وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید ، نیازی نیست که تغییر رنگ بدهند.

بعد ازسرد شدن ازسینی جدا کرد و درظرف مورد نظر بچینید ،

شکلات تخته رو به روش بن ماری آب کرده و روی بعضی از شیرینیها مقداری ازاون بریزید ، اون شیرینیهائی رو هم که وسطش گود بود ، درگودی مربا قرار بدبد ، روی شکلاتها پودر نارگیل یا بادوم بپاشید.

نکته: اگه آرد زیاد باشه شیرینی ترک میخوره واگه آرد کم باشه شیرینی وا میره ، این تنها قلقی هست که این شیرینی خوشمزه داره

 

نوش جون

/ 39 نظر / 225 بازدید
نمایش نظرات قبلی
رها

سلام میشه با پیمانه بگی نه با گرم

خیلی عالیه [تلفن]

الناز

سلام.ممنون از سایت خوبتون.من این شیرین رو درست کردم خیلی خوب شد.یه سوال دارم.میشه به مواد این شیرینی پودر کاکائو هم اضافه کنیم که شیرینی کاکائویی بشه؟

الناز

سلام.ممنون از سایت خوبتون.من این شیرین رو درست کردم خیلی خوب شد.یه سوال دارم.میشه به مواد این شیرینی پودر کاکائو هم اضافه کنیم که شیرینی کاکائویی بشه؟

الناز

سلام.ممنون از سایت خوبتون.من این شیرین رو درست کردم خیلی خوب شد.یه سوال دارم.میشه به مواد این شیرینی پودر کاکائو هم اضافه کنیم که شیرینی کاکائویی بشه؟

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

الهام

سلام عشقممممممم میشه من این رو تو مایکروویو درست کنم؟؟؟؟؟ ممنون میشم کمکممممممممممممم کنییییی بووووووس بووووووووس لطفا راهنمایی کن عزیزه دلم بووس

لیلا

دهنم آب افتاد

kj bjlbl

jnljbljb

مهدی

عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالللللللللللیییییییییییییی