ترشی لبو

مواد لازم

 

چغندر قرمز

سرکه سفید

 

طرز تهیه

 

چغندر ها رو خوب شسته و بپزید برای پخت می تونید به پست زیر مراجعه کنید

http://vszf.persianblog.ir/post/265/

بعد یا خرد کنید یا مثل من قالب بزنید بریزید تو شیشه ، تا جائی که شیشه پربشه روش سرکه بریزید ، درش رو محکم ببندید و بزارید تو یخچال ، بعد ازدو هفته قابل استفاده ست و تا ۲ سال میتونید تو یخچال نگهش دارید.

/ 33 نظر / 109 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نگار

wowwwwwwwwwwww کاش پیشت بودیم تا همه رو واست تست میکردیم.

سفره عقد ارکید

سلام دوست عزیز. من شما رو به لیست پیوندهام اضافه کردم. لطفا شما هم در صورت تمایل به تبادل لینک من رو با عنوان *~*سفره عقد ارکید*~* به لیستتون اضافه کنید. با تشکر[گل] http://www.orkiddesign.blogsky.com

بهناز

سلام. بهتره که از آب لبو هم به ترشی اضافه کنید. سرکه به تنهایی هم لبو رو خیلی ترش می‌کنه و هم رنگش رو روشن‌تر می‌کنه اما از آب لبو که بریزید خوشرنگ باقی می‌مونه.

جلالی مجد

سلام من می خواستم برای نهار امروز حتما این دسر رو درست کنم فقط بخار پز ندارم میدونم سرکار هستید و بعد ازظهر جواب میدید به جای بخارپز ازچی میتونم استفاده کنم ؟

طلیعه

بسیار زیباست سپاس[گل]

حنانه

سلام خانمی میخوام بگم شما رو تو لینک دوستانم قرار دادم با اجازه ات..راستی این ترشی به نمک احتیاج نداره؟[ماچ]

[لبخند][سوال][تعجب][شیطان][فرشته][سبز][خمیازه][هیپنوتیزم][تلفن][وحشتناک][ناراحت][قلب][عصبانی][گریه][خرخون][ساکت][خوشمزه][دروغگو][تماس][عجله][چشمک][خجالت][مغرور][خنده][گل][قهر][متفکر][منتظر][کلافه][راک][نیشخند][زبان][عینک][خنثی][خواب][دلقک][اوه][افسوس][خداحافظ][شکست][پلک][ماچ][نگران][ابرو][شوخی][ابله][دست][اوغ][زودباش][تایید][بغل][دلشکسته][شرمنده][قهقهه][بازنده][هورا][اضطراب][گاوچران][رویا][من نبودم]

اکرم

این قالبهارو ازکجا تهیه کنیم؟

اکرم

سلام خانموم خیلی جالب بود امااین قالبهارو ازکجا تهیه کنیم؟

سمیه

با سلام اگر یه کم پودر سیر و موسیر فلفل قرمز بزنی خیلی خوشمزه تر میشه اگرم لبو کم شیرین بود میشه یه قاشق شکر زد