شیرینی گردوئی - پفک گردوئی - پیچ انگشتی

مواد لازم

زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند یک چهارم پیمانه
گردو (خرد شده) یک و یک دوم پیمانه
پودر پسته (برای تزئین) به میزان لازم




طرز تهیه


فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود. پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید. مایه نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد. در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید. سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری نمائید.

 

/ 37 نظر / 452 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پری

سلام عزیزم.ممنونم که این همه اطلاعات مفیدتو دسترس قرار میدی.منم درس کردم اولش خوب پف کرد زیرش داشت قرمز میشد در فرو باز کردم دست زدم دیدم نرمه.ممکنه که بعدش خشک بشه؟یه کم دیگه موند قهوه ای شد که مزه دیگه میداد .شاید دمای فر براش زیاده (فر برقی)[قلب][خجالت][خجالت]

فرانک

من میتونم این شیرینی رو تو کیک پز بپزم چون فر من خیلی زود همه چی رو میسوزونه

فرانک

من میتونم این شیرینی رو تو کیک پز بپزم چون فر من خیلی زود همه چی رو میسوزونه

سمیرا

سلام خانومی من قبلا از یه دستور پخت دیگه ای استفاده میکردم بد نبود تقریبا مثل پیچ انگشتی قنادی ها میشد که تو دستور پختش از آرد برنج استفاده میکنم به نظرم دوستان هم اگه از آرد برنج استفاده کنن بهتر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پریسا

سلام .اگه میشه دمای فر و مدت زمان پخت رو بگید ممنون میشم .[لبخند]

پریسا

سلام .اگه میشه دمای فر و مدت زمان پخت رو بگید ممنون میشم .[لبخند]

لیلا

سلام.حالتون خوبه؟من شیرینی پیچ انگشتی رو دوست دارم و با توجه اینکه غذاهای ترکا یه چیزه دیگه است سایت شمارو انتخاب کردم.ولی متاسفانه شیرینی رو که پختم اصلا پف نکرد. توی عکس که شیرینیا خیلی خوبن.به نظرتون اشکال کارم کجاس؟؟

وحیده

سلام لطفا کمکم کنید اصلا شیرینیهام پف نمیکنن چند بار پختم خود به خود توی فر پفشون میخابه در فر هم باز نمیکنم روشون نمیدونم چرا چرب میشن باید روشون یه حالت مات پیدا کنه ولی نمیشه

علی اکبر

خیلی خوب بود

علی اکبر

خیلی خوب بود