باقلوا با خمیر هزارلا

مواد لازم

: 400گرم

گردوی خرد شده : یک پیمانه

دارچین :یک قاشق غذاخوری

شکر : 3 پیمانه

آب : یک و نیم پیمانه

زعفران دم کرده : مقداری

کره آب شه : یک قاشق سوپ خوری

باقلوا

طرز تهیه

شکر و آب را روی حرارت گذاشته و اجازه بدید قوام بیاد بعد رعفرون رو اضافه کرده ازروحرارت برداشته و اجازه بدید کاملا خنک بشه.

قالب گرد کیک را چرب کرده و نصف خمیر را به قطر 0.5  سانتی متر ته آن پهن کنید ، گردو ودارچین رو روی آن پاشیده و نصف بقیه خمیر رو رو آن پهن کنید ، بعد هرطوری که خواستید برش بزنید و کره رو با قلم مو ری باقلوا بمالید

فررو ازقبل گرم کنید و باقلوا رو به مدت 20 تا 30 دقیقه دردرجه حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.

بعد باقلوا رو ازفر درآورده و شربت خنک رو به دفعات روی باقلوا بریزید و اجازه بدید جذب بشه درنهایت روی اون پسته خرد دشه ریخته و سرو کنید.

نکته 1: به جای گردو میتونید ازانواع مغزها و به جای دارچین میتونید از انواع ادویه بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید.

نکته2 : رو میتونید حاضری ازقنادیها بخرید یا خودتون تهیه ش کنید.برای مشاهده طرز تهیه ش کلیک کنید خمیر هزارلا

نکته 3: اگه شربت رو یکباره روی باقلوا بریزید با قلوا خمیر میشه.

/ 38 نظر / 779 بازدید
نمایش نظرات قبلی

عکسش که خیلی خوش مزست حتما درست میکنم

عکسش که خیلی خوش مزست حتما درست میکنم

طیبه

سلام من براتون پیام گذاشتم اما اما نمی دونم رسید یا نه . ولی به هر حال خیلی خوشمزه به نظر میاد[تایید][قلب]

طیبه

سلام من براتون پیام گذاشتم اما اما نمی دونم رسید یا نه . ولی به هر حال خیلی خوشمزه به نظر میاد[تایید][قلب]

طیبه

خیلی دوست داررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم[نیشخند]

نگار

ممنون عزیز دوستوم توکل بر خدا می خوام برم درست کنم عاشق باقلوام یاشا... آلله امانیندا

نگار

راستی نکنه بعد از پخت خشک بشه موقع برش بشکنه. مثل لازانیاهای من!![نیشخند]

نگار

اهان یه چیز دیگه: می شه کرده اش طبیعی باشه ؟ بد نمی شه ؟

لیلی

چقد شبیه باقلوای تشریفاته[متفکر] خمیرش هزار لا نیستا از یوفکا استفاده شده البته این باقلوا خمیرش از نوع شیری هستش من عین همینو از تشریفات ابرسان 18000تومن البته پارسال خریده بودم با اون مو نمیزنه[مغرور]

شیما

آموزش خیلی خوبی داشتین دستتون درد نکنه فقط شربتو که ریختم روش تبدیل به شکر شد نمیدونم چرا؟